--> Гунчик хоче, щоб бурштин добували державні підприємства | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик хоче, щоб бурштин добували державні підприємства

6
-6
Гунчик хоче, щоб бурштин добували державні підприємства
Губернатор Волині Володимир Гунчик розповів, що бурштин повинні видобувати державні, а не комунальні підприємства.

Про це він повідомив під час прес-конференції за участі голів облдержадміністрацій Рівненської, Житомирської та Волинської областей, - повідомляє Правда.

«Наші опоненти вважають, що якщо іншим шляхом видобувати бурштин – як через КП «Волиньприродресурс», то бюджети наповняться дуже швидко і у великих обсягах. Ми повинні розуміти, що чітко регламентований зараз порядок наповнення і реалізації міжбюджетних відносин», - сказав він.

І додав, що хоче збільшити надходження до місцевих бюджетів від видобутку бурштину:

«І коли ми говоримо про дві державні компанії, ми акцентуємо увагу і будемо звертатися до керівників цих компаній, щоб максимальна кількість податків були направлені в обласний та районний бюджети. Відповідно до закону», - сказав Гунчик.
Він додав, що створення десятків робочих місць також дасть наповнення бюджету:

«Реалізація через державні підприємства повинна носити зобов’язання сплати частини коштів в місцеві бюджети».
Чиновник також зазначив, що добиватиметься збільшення відсотків для місцевих бюджетів:

«Будемо звертатися до Кабміну з проханням підняти рівень відсотків сплати в місцеві бюджети за реалізацію бурштину, щоб дати зрозуміти, що ця постанова направлена на підвищення бюджетоспроможності місцевих рад», - сказав очільник Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До палиці тепер дойшло, що губернатор крутіший за нього.
Відповісти
Нафіга ви пхаєте ці ДП. Все рівно вам вскорє народ дасть коліном під зад і опинитесь десь в Ростові. А пиріжок хтось інший буде хавати. Невже ви думаєте , що вас порошків луциків гуників довго будуть терпіти і ви заведете бурштин в ці ДП і поставите там своїх і будете качати бабки?
Відповісти
Губернатор такий покручений, як поросячий хвіст.
Відповісти
Цей Укрбурштин вже попрацював. Правда потім виявили пропажу кількох тон бурштину і порожній склад. Ги- ги- ги.
Відповісти
А ще Гунчик заявив, що він із Квартиркою та Василенкою напрацюють стратегію. А Василенко вже напрацював. Роздачою земель де залягають корисні копалини у приватну власність. Він це заявив відкрито навіть на конкурсі в Києві де його приймали на роботу. Дивись за ссилкою https://www.youtube.com/watch?v=QHWIlROy0fs з 27 хвилини 25 секунди. В нормальній країні по голівці не погладили б, а у нас таких і треба.
Відповісти
Якщо бурштин будуть добувати палиці, тузи і столяри, то на Волинь прийде "золота лихоманка" США кінця 19-го століття. Будуть соціальні протести і вибухи, буде кров, збагатяться окремі люди. А бідні поліщуки, кістки предків яких лежать на бурштині, будуть і далі користуватись в нужнику обривками газет і варити бульбу на березовому соку. Хижакам не можна доручати такі справи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні