На яких автомобілях їздять керівники луцької мерії. ФОТО

3
0
На яких автомобілях їздять керівники луцької мерії. ФОТО
В автогосподарстві виконкому Луцької міської ради – 13 автівок, чотири із яких – закріплені за заступниками мера та секретарем ради.

На цих автівках їздять не лише «закріплені» посадовці, а й працівники тих підрозділів мерії, за роботу яких відповідає конкретний заступник міського голови.

Найновіший автомобіль – мікроавтобус «Рено-Трафік» 2016 р.в. бежевого кольору придбали минулого року за 877 тис. грн. Як розповіли працівники автогосподарства, його купили, аби не брати «буси» в оренду для відряджень, у які їздять групи працівників. Мовляв, порахували, що за кілька років така інвестиція окупиться.

Секретар міськради Юлія Вусенко, яка незабаром стане в.о. мера, їздить на сірому «ДЕО-Ланосі» 2008 р.в. До речі, розпорядженням міського голови від 14 лютого 2017 року на цьому автомобілі змінили водія: Олександра Балуту відправили кермувати «Нивою», а «закріпили» за автівкою Вадима Грушка.

Службове авто Юлії Вусенко
Службове авто Юлії Вусенко

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев та заступник Сергій Григоренко їздять на «Шевроле-Авео» 2008 р.в.: Яковлев – на білому, а Григоренко – на сірому.

Службове авто Сергія Григоренка
Службове авто Сергія Григоренка

Найдорожча автівка (окрім нового мікроавтобуса) у гаражі мерії – «Шевроле-Лачетті» 2008 р.в. – «закріплена» за заступником Юрієм Вербичем.

Службове авто Юрія Вербича
Службове авто Юрія Вербича

Цікаво, що заступники Юрій Моклиця та Андрій Киця серед службового транспорту не мають «особисто закріпленого», а користуються вільним.

«ДЕО-Ланос» 2007 р.в. вважається «роз’їзним», тобто – черговим
«ДЕО-Ланос» 2007 р.в. вважається «роз’їзним», тобто – черговим

Службове авто, яким користувався покійний міський голова Микола Романюк – наразі «на консервації». До слова, свого часу за використання автомобіля «Хюндай Сената» 2013 р.в. меру довелося навіть судитися. Автомобіль перебував у безкоштовній оренді, у чому дехто бачив корупційну складову.

Службове авто Миколи Романюк
Службове авто Миколи Романюк

Як розповіли в автогосподарстві, договір оренди на 2017 рік продовжили, але після його закінчення автівку повернуть власникові. Наразі ж нею ніхто не користується. Водій, який возив на «Хюндаї» Миколу Романюка, перебуває у відпустці.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На авто Романюка претендує Хабарниця Соломко.керівник реєстраційної служби. Вона на 2й день після смерті уже ходила і собі забрати авто хотіла
Відповісти
Ваш сайт найбрудніший з усіх
Відповісти
вусенко молодець своэму однокласнику Вадиму Грушко дала роботу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні