У Ковелі відкрилася нова книгарня

0
-6
У Ковелі відкрилася нова книгарня
Магазин-книгарня віднедавна працює на першому поверсі будівлі Ковельської міської ради.

Тут широкий вибір літератури: від дитячих казок, художніх творів до профільних та енциклопедичних видань, пише Район.Ковель.

Як розповіла директор «Крамниці» Вікторія Паньків, новий магазин не лише продає книги, а й пропонує широкий вибір канцтоварів для школи і офісу. А також приймає замовлення на друк книг, бланків, візиток і решти необхідної поліграфічної продукції.

«Ми – представництво Волинської обласної друкарні. Відтак увесь спектр її можливостей відтепер доступний і ковельчанам», – каже директор крамниці.

«У нашому магазині можна придбати різноманітну канцелярію та дитячі набори для творчості. Можна зробити ксерокопію. Замовити друк бланків, бухгалтерських книг тощо. Дуже зручно для людей, які працюють у центрі міста», – додає Вікторія Паньків.

Щодо книг, то особливість нової крамниці – можливість купити або замовити тут будь-яку книжкову новинку. Окрім того, магазин робить наголос на українській книзі, якої тут – чи не найбільше.

Новий магазин обіцяє відвідувачам постійні акції і знижки. Та, що наразі діє – це 10-відсотокова знижка на покупку від 200 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні