Наталя Бунда розповіла, чому Луцьк Львову – не рівня

7
-7
Наталя Бунда розповіла, чому Луцьк Львову – не рівня
Директор Департаменту розвитку Львівської міської ради, лучанка Наталія Бунда заявила, що до її приходу на посаду керівника управління туризму і промоції Луцької міської ради у Луцьку «ніхто і не говорив про розвиток туризму».

«У 2011 році Луцьк розвивав туризм, відтак багато речей ми запозичували саме з міста Лева», - розповіла вона газеті "Високий замок".

«Переконували луцьких бізнесменів, що туризм — це важлива галузь, яку треба розвивати. До того часу у Луцьку навіть ніхто не говорив про це».

«Чимало лучан не розуміли, навіщо розвивати туристичну сферу у містечку, де живе 217 тисяч людей», - додала вона.

«Не рівняємося до Львова… У нас не така багата історико-культурна спадщина. Маємо лише чотири музеї, один театр, Луцький замок, костели, церкви…» - розповіла чиновниця про скромну спадщину Луцька.

«У сфері туризму ми дивилися на Львів як на високу сходинку, до якої варто дістатися. Але не хотіли бути схожими на нього. Бо кожне місто унікальне».

«Нині статистика відвідин Луцька позитивна. Торік у Луцьк завітало близько двохсот тисяч туристів».

Для порівняння, до Львова у 2016 році завітало 2,6 мільйона туристів.

Як відомо, пост начальника відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради Наталія Бунда зайняла 15 березня 2011 року.

Нагадаємо, Наталія Будна має намір реалізувати у Львові міжнародний туристично-культурний проект "Шляхами Гедиміновичів".

Також нагадаємо, Наталія Бунда працює у Львові керівником департаменту розвитку Львівської міськради. У цей підрозділ входять три управління — культури, туризму, інформаційних технологій. А також три комунальні підприємства — Центр розвитку туризму, Центр інформаційних технологій, Агенція підготовки подій.

На новій посаді Бунду представили 1 лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Львів - не Рим, Каїр, Париж і тд. Некоректно подавати Луцьк в такому порівнянні.
Відповісти
Я знаю чим відризняється Львів від Луцька - великою, великою кількістю сміття.
Відповісти
На невдале зауваження коментатора, який назвався "Че", мушу сказати, що пані Наталія права на 100% і зовсім не кривдить наше місто Луцьк, в якому вона довго працювала і зуміла пояснити людям, що таке туризм і історичні пам*ятки. Як журналіст, скажу: вона справді зсунула цю проблему з місця, навколо якої ми довго топтались при директорові заповідника Тарасові Рабану. А щодо "некоректного порівняння", то Львів - музей під небом. Лише історичний центр міста, який включений в спадщину ЮНЕСКО, налічує понад 2000 пам*яток архітектури і історії. Всього ж їх у Львові понад 5000. Там є що показати: влітку тільки до пам*ятника Адаму Міцкевичу в черзі 5-10 туристичних груп іноземців. Тут термін "коректність" не до місця: те, що є, те є. Наталці ж щастя, здоров*я, успіхів в кар*єрі, достойного життя у цікавому українському місті - місті студентів, культури, історії, науки і історичних традицій.
Відповісти
Наталка пішла,піпець Луцьку.Повернись ,годувальниця.Самій не смішно,шо несеш.В Луцьку ніхто не думав і не говорив про туризм?Да...скромність тобі не знайома.
Відповісти
По вечорах тренувалася в Василевського Артура та Пустовітаю. Блін значуща втрата для Луцька Наталю вернись, як же дуризм без тебе - клон ти наший.
Відповісти
Я думаю , що всі памятають як ця пані прийшля на посаду в міськраду , через ліжка, через Артура, партію і т.д. Тому буде у Львові продовжувати в тому ж порядку, там дійсно для неї більше такої "роботи".
Відповісти
Лучанка, їй до Фірко далеко, та взагалі в трьох областях відмітилась і всюди вінчалась от в кого треба вчитись пропихатись. А взагалі на благо працювати можна тільки там де живеш з дитинства і тобі це дорого тому хочеш життя робити кращим
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні