Луцьких муніципалів взують за 80 тисяч гривень

2
-14
Луцьких муніципалів взують за 80 тисяч гривень
Для луцьких муніципалів хочуть закупити нове взуття і орендувати електрокар.

На оренду електромобіля для Департаменту муніципальної поліції планують витратити 80 тисяч, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Закупівлю форменого взуття для муніципалів планували здійснити на початку лютого. Так, 88 тисяч гривень планували витратити на придбання 29 пар формених чоловічих туфель з натуральної шкіри, 6 пар жіночих туфель, 29 пар тактичних кросівок та 6 пар жіночих формених чоботів.

Тендерні пропозиції приймали до 10 лютого і через відсутність пропозицій торги скасували.

Відтак, оголосили нові торги на придбання 70 пар форменого взуття. Як уточнює замовник торгів, для замовника є важливим доставка (поставка) товару впродовж одного робочого дня.

«Причиною даної умови є те, що при прийнятті на роботу особи Замовником він повинен з’явитися на наступний день у належному форменому одязі, взутті, з нагрудним жетоном та шевронами. У Учасника необхідно, щоб було наявне взуття всієї ростовки по замовленню та запасної ростовки у разі змін чи кадрових ротацій в Замовника. Запропонований більший термін поставки товарів буде причиною відхилення пропозиції», - йдеться у роз’ясненні Департаменту муніципальної поліції до процедури. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 лютого.

Окрім цього, оголосили торги на оренду електромобіля очікуваною вартістю 80 тисяч гривень. Тендерні пропозиції подаватимуть до 17 лютого.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася ініціатива про ліквідацію департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще є петиція про підтримку
Відповісти
І доречі петиція на підтримку муніципалів лідирує! А зі сторони автора цієї статті вказати лише петицію про ліквідацію, як мінімум не коректно та не професійно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні