У Луцьку хочуть ввести додаткові штрафи

1
3
У Луцьку хочуть ввести додаткові штрафи
Чиновники пропонують чіткіше визначити деякі пункти правил благоустрою міста.

Про це йшлося на круглому столі у понеділок, 13 лютого, - повідомляє ВолиньPost.

Як розповіла начальник департаменту муніципальної поліції Луцької міськради Юлія Сиротинська, у Правилах благоустрою треба чіткіше прописати вимоги до зовнішньої реклами, прибирання території, боротьби з курінням. Вона закликає брати приклад на Львів, Одесу, Дніпро, Київ, де різні аспекти краще «виписані», ніж в Луцьку.

Зокрема, за її словами, представники двох луцьких ОСББ кронували дерева, але гілляки залишили на дитячому майданчику. А вимогу прибрати за собою в ОСББ не виконують. Мовляв, приватна власність.

Також влада планує вдосконалити правила вигулу і утримання домашніх тварин. Зокрема у міськраді хочуть передбачити чималі штрафи за вигул псів на дитячих майданчиках чи за вигул без намордника.

За словами першого заступника міського голови Тараса Яковлева, варто доручити кожному із профільних підрозділів міськради розробити вдосконалення до Правил. В результаті сформують основу, до якої зможуть вносити пропозиції городяни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно.Понакупляють собак модних и виводять їх гадити у дитячі майданчики.Полішуки страшні люди.Хочуть жити як свині і ні защо не платити і не відповідати.Але зарплату і преференції дай їм європейські.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні