Волинських репетиторів змусять платити податки

3
0
Волинських репетиторів змусять платити податки
Волинських репетиторів, спортсменів і акторів змусять задекларувати доходи.

Декларувати доходи, з яких у минулому році не було сплачено податків, громадян зобов’язує стаття 164 Податкового кодексу України, - повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Волинській області.

Отож, у разі отримання доходу від послуг репетиторства, з яких торік не було сплачено податків, громадяни повинні подати річну податкову декларацію до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

Відзвітуватися про отримані минулого року доходи варто спортсменам, акторам та іншим представникам творчих професій у разі, якщо при нарахуванні та виплаті таких доходів не було сплачено податку з доходів фізичних осіб(ПДФО) та військовий збір, - рекомендують фахівці ДФС в області.

Подати декларацію можна як у паперовому вигляді у Центрах обслуговування платників чи відділеннях ОДПІ, так і за посередництвом сучасних інформаційних технологій.

Декларантам варто скористатися спеціальним сервісом «Декларація про майновий стан і доходи в електронному вигляді».

Як відомо, з 1 січня 2017 року запроваджено нову форму декларації, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 15 вересня 2016 року № 821 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На шо ше будемо здавати гроші? За похід в туалет тоже нада платити? Люди і так ледь виживають, а цим під*рам всьо мало і мало
Відповісти
Правильно, а то викладачі історичного факультету і вчителі мови та історії зажерлися в доску. досить годувати трутнів, які змушують ходити до себе на репетиторство, а то дитина не може отримати хорошої оцінки у цих геніів
Відповісти
А коли ви заставите платити податки у селах, де держать по 70 свиней і по 4 корови та по 10 телят.та по 20 га городу. Мало того, вон всі бідні і одежують субсидії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні