Кварцяний повиганяв гравців «Волині» з поля, щоб вони не програли

2
0
Кварцяний повиганяв гравців «Волині» з поля, щоб вони не програли
"Волинь" продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату України.

Вчора, 12 лютого, в рамках другого навчально-тренувального збору, "хрестоносці" зустрічались з чернігівською "Десною". Матч закінчився з рахунком 1:4 на користь представників першої ліги України", - повідомляє прес-служба суперників.

Матч виявився багатим на емоції – Віталій Кварцяний навіть намагався забрати свою команди з поля, не витримавши розгромної поразки від представника першого дивізіону.

В першому таймі команди виступали наступними складами:

"Волинь": Неділько, Мелінишин, Марушка, Тракало, Тимошенко, Тетеренко, Марчук, Ляшенко, Нич, Нікітюк, Могиль.

"Десна": Шевченко, Фаворов, Мельник, Головко, Чорноморець, Акімов, Щедраков, Бовтрук, Волков, Галенков, Лисенко.

"Десна" володіла тотальною перевагою протягом всього першого тайму. Підопічні Олександра Рябоконя ще до перерви забили два м‘ячі у ворота Неділько.

На другий тайм Віталій Кварцяний випустив основний склад команди, в тому числі і вихованця чернігівського футболу Дмитра Задерецького. Але навіть кардинальні зміни не врятували "хрестоносців" від поразки – Денис Галенков забив ще два м‘ячі у ворота лучан (які захищав Артем Кичак), а наставник "Волині" не витримав такого результату і вирішив забрати свою команду з поля.

Кварцяний звинуватив в усьому бригаду арбітрів, і лише після кількахвилинних суперечок та заміни головного арбітра луцькі футболісти повернулися на поле.

В кінці поєдинку "Волинь" скоротила відставання в рахунку – відзначився Анатолій Діденко.

"Волинь" поступилася з рахунком 4:1.

Цікаво, що офіційний сайт "Волині" вирішив не писати про матч з "Десною", а в соціальних мережах клубу навели лише результат матчу та склад луцької команди в першому таймі. Навіть авторство єдиного голу приписали молодому Могилю, а не заслуженому ветерану Анатолію Діденко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позорники!
Відповісти
Того неврівноваженого, як не сказати більше, Кварцяного давно треба гнати з клубу! Всі завжди йому винні, тільки не він, бо так тренує...! Ганебник!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні