Хвиля всесвітнього флешмобу дісталася Іваничівщини: атовці кинули виклик чиновникам

0
-8
Хвиля всесвітнього флешмобу дісталася Іваничівщини: атовці кинули виклик чиновникам
Атовці Іваничівського району приєдналися до флешмобу #22PushupChallenge, щоб підтримати усіх українських військовослужбовців, учасників АТО.

З цією метою вони зібралися 12 лютого на центральній площі райцентру, - повідомляє БУГ.

Цю естафету іваничівці отримали від учасників АТО міста Нововолинська.

Учасники бойових дій на сході вишикувались і за командою Петра Нагайовського відтиснулися 22 рази.

"В Україні учасники АТО потребують психологічної реабілітації. Під час військових дій людина переживає багато психологічних моментів, які впливають на здоров’я: нема кому розказати, поспілкуватися, ніхто тебе не розуміє. Такі проблеми є. Тому ми хочемо привернути увагу громадськості до психологічних проблем учасників АТО. Я не знаю, чи є на Волині випадки суїциду. Але проблема є, про це заговорили по всій Україні організацією флешмобів. Тому сьогодні ми виступаємо в підтримку привернення уваги до проблем учасників АТО. І Передаємо цю естафету Іваничівській районній раді та Іваничівській районній державний адміністрації", – сказав учасник АТО Петро Нагайовський.


Як відомо, ідея флешмобу з відтискання 22 рази зародилася у США. За статистичними даними, у США 22 ветерани війни кожного дня закінчували життя самогубством. Щоб привернути до цього увагу громадськості, було вирішено організувати флешмоб із відтискання 22 рази з передачею цієї естафети іншим.


Теги: #22pushupchallenge
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні