У першого зама нововолинського міського голови субсидія - майже 1,5 тисячі щомісяця

4
3
У першого зама нововолинського міського голови субсидія - майже 1,5 тисячі щомісяця
Журналістам потрапила до рук платіжка першого заступника міського голови Нововолинська, секретаря міськради Андрія Сторонського, з якої став відомий розмір отриманої ним субсидії на комунальні послуги.

"Ви будете сміятись, але Андрій Миронович Сторонський, перший заступник нововолинського міського голови і секретар Нововолинської міськради, а заразом і лікар у Нововолинській ЦМЛ, отримує таку саму субсидію, як простий пенсіонер чи безробітний!" - пише РАДАР.

"Пильні виборці надіслали РАДАРУ несекретний документ. Такі платіжки нам розносять по будинках і вкидають у поштові скриньки без конвертів. Отже, жодних держтаємниць. А персональні дані (домашню адресу) чиновника ми з поваги до закону приховали", - інформує видання.


Зауважимо, особисті доходи Андрія Сторонського за 2015 рік, як зазначено в його декларації, становили 131 858 гривень. Із них зарплатня – 105 577 гривень, медична практика – 20 213 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це повний піпець!!! А можна якось написати заяву у відповідні органи, зоб перевірили на підставі чого такі розрахунки?..
Відповісти
"А персональні дані (домашню адресу) чиновника ми з поваги до закону приховали", - інформує видання." - а чому приховали? Хай народ подивиться де живе його слуга!!!!
Відповісти
Кажуть, там і мер, і його два помічники з інвалідністю.Ото шкідлива робота!
Відповісти
О Господи,що це коїться,як таке може бути.Вони ще й певно мають групу і одержують пенсію. Оце малозабезпчені.Кому ви даємо субсидію.Кому? На що дивляться органи,як вона в нього виходить. Та ж видивіться кому даєте.Як можна давати ще скбсидію людям,які не працюють.Пів родини сидить в Польщі,заробляють по 20 тисяч в місяць ,а родина має субдію 3 тисячі і причому у діох квартирах.Господи-це просто жах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні