Діти волинських героїв катались на роликах та грали у боулінг в «ПортCity»

2
-2
 Діти волинських героїв катались на роликах та грали у боулінг в «ПортCity»
Волонтерський рух «Меценати для солдата» спільно із торгово-розважальним центром «ПортCity» організували дозвілля з роликами, боулінгом та перегонами на міні-машинках для понад сотні членів родин загиблих військових із Волині.

Розважатися родини запросили 12 лютого, - повідомляє «ВолиньPost».

Для гостей передбачили насичену 5-годинну програму: роледром, боулінг, кінопалац, караоке, ігротека для малят «Фіґлі-Міґлі». Опісля активного відпочинку усіх запросили посмакувати піцою та соками.

Діти з мамами завітали до Луцька з 10 регіонів Волині.

У двох діток волинських Героїв на цей день випав День народження. Тож від торгово-розважального центру вони отримали подарунки. Окрім того, для кожної із дружин вручили сертифікати на відвідини салонів краси у «ПортCity».

Аби підтримати волонтерський проект можна переказати кошти нашому координатору Наталі Скибі із зазначенням, якій дитині адресовані гроші:

Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну хоть шось корисне зробив ПОРТ СІТІ для учасників АТО!!!!!
Відповісти
А що зробили Ви?Бо Порт Сіті це робить не перший раз пише правда про це майже ніколи.Молодці дякую Керівництву Порту Ща постійну допомогу без реклами!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні