«Ми отримували зарплату вдвічі більшу, ніж пропонують зараз», - волинський атовець

4
-7
«Ми отримували зарплату вдвічі більшу, ніж пропонують зараз», - волинський атовець
Атовець розповів, чому його демобілізовані побратими не можуть знайти роботу на Волині.

Про це очільник ГО «Волинська спілка ветеранів антитерористичної операції» Вадим Ваврищук розповів у інтерв’ю на ВолиньPost.

«Серед людей, з якими я спілкуюся, усі хочуть заробляти гроші легальним способом. На мою думку, жоден підприємець не захоче, аби його робочий штат принаймні на половину складали атовці, звичайно, якщо він сам не учасник АТО», - зазначив Ваврищук.

І додав, що в інших містах є атовці, які започаткували власний бізнес та взяли на роботу пробратимів:

«Можу розповісти про нашого товариша-лучанина, який відкрив кафе та варить власне пиво. Він після війни реалізував свою давню мірю. Тобто одиниці займаються приватним бізнесом, але грандіозних проектів, де б за достойну плату могли працювати багато бійців, немає».

І додав, що найчастіше бійцям пропонують ставати охоронцями:

«Щодо іншого, то ні я, ні мої люди не хочемо йти у якісь формування, які залежні від політиків чи олігархів. Хлопцям же якраз і пропонують в основному охоронну діяльність. Серед нас мало топ-менеджерів, а воюючи ми отримували зарплату вдвічі-втричі більшу, ніж пропонують зараз».
Теги: ато, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
йди воюй даьше
Відповісти
Ти навчись грамоті.Тільки тоді давай поради хлопцям!
Відповісти
все погане повторюется.після першоі світовоі жиди Крупи збагатилися а німецькі та іншіх краін солдати нищі та скалічені.нікому непотрібними повернулись додому
Відповісти
серед Вас є ті, хто не був і не чув запаху війни а пробув в госпіталі з діагнозом(щось зі шлунком) зараз активниий і на фото з Кіборгами....подивіться і викиньте це сміття , бо...

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні