У Луцьку зловили волоцюгу, який підробив собі військове посвідчення

2
4
У Луцьку зловили волоцюгу, який підробив собі військове посвідчення
У Луцьку затримали чоловіка, який мав при собі посвідчення учасника бойових дій з переклеєним фото.

«Псевдовояка» затримали під час перевірки підвалу будинку на вулиці Січовій, 5, інформує власкор «Волинь24». Цей підвал давно має репутацію місця, де полюбляють збиратися любителі алкоголю і «травки».

Копам трапилася компанія із трьох чоловік. Двоє втекло, а третього – пошарпаного, побитого і в порваній куртці – затримали і доправили у міськвідділ для встановлення особи.

Уже у відділку в чоловіка, який назвався Максимом, знайшли посвідчення учасника бойовий дій на ім’я Олександра Рудика. На документі – фото його теперішнього «власника». Втім видно, що портрет – вклеєний, адже на зворотньому боці фото видно зображення іншого чоловіка.

Утім, чітких пояснень від Максима поліцейським отримати не вдалося – чи то під дією наркотиків, чи алкоголю він погано говорив і не міг давати ніяких показів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
таких псевдо атошників всюду купа :прокуратура, суді, сбу, міліція-поліція та інший паразитичний непотріб
Відповісти
Страшно , що підробив посвідчення ! Але ще страшніше . що ви , журналісти поставили клеймо людині волоцюга . чи ви знаєте . хто він . що з ним ?Все у вавс легко, тому і страшно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні