У 2018-му Україна поверне Донбас, - радник міністра

0
-5
У 2018-му Україна поверне Донбас, - радник міністра
У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій вважають, що Україна поверне окуповані території Донецької та Луганської областей у найближчі рік-півтора, коли Донбас стане занадто дорогим для Росії.

Про це заявив радник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак у програмі "Відповіді" з Ольгою Лень на Еспресо.TV.

"Ми вважаємо, що найближчим часом, за рік-півтора, ми повернемо цю територію. Найближчі рік-півтора утримання цієї території стане надзвичайно дорогим для Російської Федерації", - сказав Гримчак.

Також він повідомив, що Україна робить все можливе, щоб повернути людей з окупованих територій в культурну, фінансову та інші сфери України.

"Ми в грудні чи листопаді постановою Кабміну збільшили на одну людину вантаж, який можна перевозити, - 75 кг. Що зробив Захарченко енд компані? Вони зменшили з того боку до 50. Вони захищають свій ринок. А ви нам розповідаєте, що от ми такі дурні, що робимо те. І ми на сьогоднішній день ідемо цим шляхом, ми хочемо тих людей, які прибувають на непідконтрольну на сьогодні територію, повернути і в культурну, і в фінансову, і в інші сфери України", - сказав радник міністра.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні