--> На Волині в чоловіка знайшли майже 10 кілограмів тротилу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині в чоловіка знайшли майже 10 кілограмів тротилу

0
-9
На Волині в чоловіка знайшли майже 10 кілограмів тротилу
Волинські правоохоронці у селі Підгір’я вилучили понад 8 кілограмів вибухової речовини, яку зберігав 40-річний місцевий мешканець.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

«Сьогодні о 12:30 співробітники кримінальної поліції Ратнівського відділу поліції під час здійснення профілактичного відпрацювання у селі Підгір’я виявили та вилучили понад 8 кг вибухової речовини, ймовірно тротилу. Встановлено, що вилучену речовину зберігав 40-річний місцевий мешканець. Під час опитування чоловік повідомив, що дану речовину він здобув під час розбирання мін та снарядів часів Другої світової війни, які знаходив в лісовому масиві поблизу села», – розповів керівник Ратнівського відділу поліції Володимир Канонік.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, керівництво Ратнівського відділу поліції та спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області.

Спеціалісти-вибухотехніки належним чином оглянули виявлену речовину, відібрали з неї зразки для проведення експертизи вибухових речовин слідів та продуктів пострілу. Після проведення експертизи буде встановлено її походження.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні