«Сам відчуваєш, наскільки смердиш порохом і потом», - волинський кіборг про умови в АТО

0
-1
«Сам відчуваєш, наскільки смердиш порохом і потом», - волинський кіборг про умови в АТО
Волинський «кіборг» Віталій Пясецький розповів про умови, в яких жив під час боїв у Донецькому аеропорті.

Чоловік поділився спогадами у інтерв’ю на Волинському інформаційному порталі.

«Перед тобою – дірява споруда, гуляє вітер, тихі команди, тихі розмови. Ніякого світла, мінімум шуму. Холод, специфічний запах. Іноді ще й зараз пригадую цей запах», - розповів атовець про перші хвилину в Донецькому аеропорті.

Він додав, що бійців вервечкою завели в термінал, підвели до штабу. У металевих дверях – діра від попадання ручного протитанкового гранатомета.

«Зліва під стіною – стіл, на якому якісь папери, чаї та кава. В потрібний момент це все летить на землю, і це вже операційний стіл, де надають допомогу пораненим. Перше враження – це шок! Я знав, що буде важко, гнітюче, страшно, але не думав, що настільки», - поділився боєць.

Віталій Пясецький також рзповів, що усім терміналом гуляв вітер, напівтемрява була навіть вдень.

«Спали на підлозі, на кинутих матрасах та туристичних килимках. Води не було. Тільки лід. Ніякої можливості не те, що помитись, у туалет навіть сходити не мали. Це десь в куточку став і справляєш свої природні потреби. Єдине спасіння – це вологі серветки, які хоч трохи покращують особисту гігієну. Сам просто відчуваєш, наскільки ти смердиш потом, порохом і ще незрозуміло чим», - розповів атовець.
Теги: ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні