За кордоном працює 5 мільйонів українців

0
4
За кордоном працює 5 мільйонів українців
За кордоном працює п'ять мільйонів українців, повідомляє Кореспондент.НЕТ з посиланням на Держслужба зайнятості та дані Міністерства закордонних справ.

При цьому багато хто з них стикається з недобросовісними посередниками на ринку праці, з важкими умовами праці та відсутністю будь-яких гарантій.

"На сьогоднішній день, за даними МЗС, п'ять мільйонів українців працюють за кордоном. І багато наших співвітчизників дійсно стикаються із сумнівними посередниками на ринку праці, які відправляють працювати людей за туристичними візами, і нікому немає ніякого діла, як буде там людина працювати, у яких умовах", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хвилю міграції зупинити важко, але необхідно вживати заходів, щоб українці за кордоном мали соціальний захист, і, повернувшись додому, мали подальші гарантії.

Раніше прикордонники розповіли, куди найчастіше їздять українці, а в Польщі розповіли про заробітки українців.

Також повідомлялося, що кожен третій українець бажає емігрувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні