І генерал, і рядовий: волинські поліцейські здали 10 літрів крові для бійців АТО

0
-7
І генерал, і рядовий: волинські поліцейські здали 10 літрів крові для бійців АТО
Волинські поліцейські, на чолі зі своїми начальниками, здали кров для поранених бійців АТО.

Кров здаватимуть протягом двох днів, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

З ініціативи начальника ГУНП в області, генерала поліції третього рангу, Петра Шпиги волинські поліцейські стали донорами крові для військовослужбовців і правоохоронців, поранених учасників АТО, які лікуються в обласному військовому госпіталі.

Здавати кров до Волинської обласної станції переливання крові на чолі із головним поліцейським області прибули його заступники, а також особовий склад управління.

«У військовий госпіталь на лікування поступило понад 20 поранених бійців. Ми розуміємо важливість створення банку крові для своєчасного надання необхідної медичної допомоги пораненим у зоні бойових дій. Тому вирішили здати кров і таким чином допомогти хлопцям", - говорить Петро Шпига.

"Робимо це не вперше й не в останнє. Ми й надалі допомагатимемо пораненим бійцям», – зазначив очільник Волинської поліції.

До акції планують долучитися працівники усіх підрозділів волинської поліції. Тільки за перший день, за підрахунками медиків, правоохоронці поповнили банк крові на понад 10 літрів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні