Волинянка побореться за участь у відомому реаліті-шоу

6
-3
Волинянка побореться за участь у відомому реаліті-шоу
Жителька Володимира-Волинського бере участь в кастингу реаліті-шоу "Супермодель по-українськи".

Оголосили онлайн-кастинг на четвертий сезон модельного реаліті «Супермодель по-українськи», що на «Новому каналі», - пише Володимир Media.

23 річна володимирчанка Яна Захаревич розмістила свою анкету на сайті "Нового каналу". Про себе дівчина написала: "Люблю фотографуватися, люблю їздити за рулем, люблю спілкуватися з людьми і подорожувати по країнах"



Слід зауважити, що кілька десятків юних красунь подали свої заявки на онлайн-кастинг, аби стати однією з 30 претендентів на перемогу і звання «Супермодель по-українськи».

В онлайн-кастингу на четвертий сезон модельного реаліті буде визначена одна переможниця! Початок кастингу 1 лютого. Закінчення – 15 березня. У кастингу можуть брати участь дівчата віком від 16 до 30 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона має лишні кг... тобто туди їй дорога закрита(((
Відповісти
нема шансів, хоча б за "люблю їздити ПО ЗА рулем". Так ЗА чи ПО? А взагалі-то ЗА КЕРМОМ. Хоча, можуть і взяти, там часто формують команду так, щоб був хтось найтупіший, аби з нього (неї) постійно всі стібалися:)
Відповісти
З яких пір в нас моделі ХЛ,а перл типу "по за рулем"...Не ганьби Волинь))))
Відповісти
Ой, матінко... Я розумію, що моделі, зазвичай, розумом і не виділяються, але щоб аж настільки... Невже наша область не заслуговує на більш достойного претендента? Хоч би попросила кого, аби написав нормально)))
Відповісти
Шановний адмін це все брихня
Відповісти
така собі тітонька, нічого особливого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні