--> «Моє волосся ще пахне тобою», - дружина загиблого бійця з Волині опублікувала зворушливе звернення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Моє волосся ще пахне тобою», - дружина загиблого бійця з Волині опублікувала зворушливе звернення

23
1687
«Моє волосся ще пахне тобою», - дружина загиблого бійця з Волині опублікувала зворушливе звернення
Вагітна дружина загиблого під Авдіївкою Маріса Камінського опублікувала в мережі зворушливе звернення.

Лист Яна Камінська оприлюднила на своїй сторінці Вконтакте.

«Дорогі друзі, хочу подякувати щиро вам за те ,що ви розділили з нами цей біль, втрату прекрасної, світлої, щирої людини. Всі хто були поруч, та ті які молилися та тужили разом з нами я дякую вам, друзі я знаю як вас було багато, коли ми проводжали мого коханого чоловіка в останню путь. В очі не могла вам дивитись, адже очей від коханого не могла відірвати. Низький уклін, схиляю голову, моєму серцю немає покою, нікому у світі не бажаю пережити цей біль. Його не можливо виміряти.

Хочу вас щиро попросити заради пам'яті мого чоловіка помолитися за його дитя ,яке під моїм серцем. Малюк тужить за татом і хоче жити.

Люди цінуйте кожну прожиту мить. Біда ходить так близько. Нехай вас оберігає Бог. Робіть щасливими одне одного. адже ви не знаєте ,можливо будь який вчинок може бути крайнім у вашому житті.

Ви знаєте, люди вік живуть і щастя не пізнають. З моїм коханим ми знайомі два роки і я сміливо можу сказати що ми пізнали щастя. Нехай моє з чоловіком сімейне життя було чотири місяці, нехай воно таке коротке, але це найсолодші роки мого життя проведені разом з ним, але найпрекрасніше ,що сталося з нами, це коли ми побралися, поєднали наші серця назавжди.

Ти ж знаєш, коханий, навіки твоя. Сьогодні ми в останнє цілувалися і це найсолодший поцілунок за все моє життя. Цей цілунок назавжди залишиться на моїх губах. А моє волосся все ще так пахне тобою коханий, найкращий аромат у світі. Він не хотів від нас іти, але віддав своє життя за нас, щоб нарешті настав мир в нашій Україні.

Молю Бога щоб ця війна, яка зруйнувала сотню долей закінчилася, щоб батьки, брати, сестри та діти ніколи не ховали своїх хлопців.

Всім кричу «Я не вдова! Я - кохана дружина героя Камінського Маріса Айдиновича». Герої не вмирають».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як жаль.. яка туга... тримайтеся.
Відповісти
Співчуваю!!! Хай дитинка росте здорова та весела!!! Бажаю щоб в Вас все було добре!
Відповісти
Співчуваю ....Сили Вам і здоров'я,... тримайтеся, бережіть дитинку...
Відповісти
Ты молодец ти сильна жінка..Золоті слова -"герої не вмирають"...Вони завжди живі...у ниших серцях у нашій пам'яті. ..ЗДОРОВ'ЯЧКА ТОБІ, ЗЛАГОДИ, , ДОСТАТКУ, І ДУШЕВНОГО СПОКОЮ....БОГ З ТОБОЮ. ...
Відповісти
Герої не вмирають! Тримайтеся ! Хай оберігає Господь Вас, Яночко, і Ваше дитя!!! Сили Вам!
Відповісти
МАРІС В НАШИХ СЕРЦЯХ НА ВІКИ, БОГ ЗАБИРАЄ НАЙКРАЩИХ СОБІ В ПОМІЧНИКИ. ЯНА ПРИЙМИ МОЇ СПІВЧЮТТЯ
Відповісти
Дорога кохана дружина Яно, молитимусь за Ваше дитятко і за Вас! Нехай Господь наповнює вас обох Своєю Любов'ю, Він Один знає Ваш біль і Він Єдиний може допомогти!
Відповісти
Дорогенька бережи дитинку і світлу пам'ять про нашого сина- Героя і твого коханого і татуся. Допомагай йому гарними спогадами і молитвою. І виховуй дитинку в дусі патріотизму. Сумую разом з тобою. Коли перестануть гинути хлопці? Хто дасть відповідь.
Відповісти
Герої не вмирають!
Відповісти
Тримався дорога дівчинка!...Ти пізнала велике горе и велику втрату. Співчуваємо тобі.Хай твоє дитя, що носиш під серцем від коханого, народиться здоровою -матусіно щастя.Ми разом з тобою.
Відповісти
Тримайся герої не вмирають
Відповісти
Немає слів, щоб передати своє співчуття.Він герой для України, а ви теж дуже сильна жінка. Нехай Господь допомагає вам завжди у всьому, а Божа Мати покриває вас омофором. Дитинці бажаю здоров'я, щастя і мирного неба!
Відповісти
Моя сімя буде молитись за Вас і вашого малюка. Вам бажаю Божого благословінняі і ласки. Впевнена шо ви виховаєте свою малечу гідну такого героїчного батька.
Відповісти
Уявити навіть неможу яку біль вона пережила та переживає, схиляю голову перед такими сильними сміливими людьми. Тримайтесь і беріжть себе та плід свого кохання. мої щирі співчуття.
Відповісти
дівчинко моя кохана нехай тобі господь допоможе ріднесенька ти дуже сильна борись за дитятко ваше кохане та найдорожче у цілому світі коханий залишив тобі про себе згадку на ціле житя я буду молитись за тебе щирим серцем вірю що у вас з малюком буде все добре
Відповісти
ВІЧНА СЛАВА! Нехай ваш малюк буде здоровенький!
Відповісти
Тримайся мила, ради дитяти!! То твоє щастя навіки!!
Відповісти
Він встиг залити часточку себе, яка грітиме його там а її тут. А скільки наших юнаів пішли на небеса залишивши лиш смуток матерям (
Відповісти
...iaka vu mywnia...vpevnena Boh nikolu nezaluwut Vas i dutia, iake vu nocute pid sersem,se rika vawoho bezmewnoho koxannia...
Відповісти
Нехай ангели мамуідитятко оберігають.
Відповісти
Якi гарнi слова
Люди цінуйте кожну прожиту мить. Біда ходить так близько. Нехай вас оберігає Бог. Робіть щасливими одне одного. адже ви не знаєте ,можливо будь який вчинок може бути крайнім у вашому житті.
Дякую ВАМ за нагадування
Відповісти
Співчуваю!ЗДОРОВЯ ВАМ І ВАШІЙ ДИТИНЦІ!
Відповісти
Я дуже вам співчуваю! Тримайтеся! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!! Бережіть своє найдорожче дитятко! ЗДОРОВЯ! ЩАСТЯ! Нехай Вас оберігає Бог! і Ваше дитятко!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні