У Шацьких лісах знову відстрілювали вовків. ФОТО 18+

3
-6
У Шацьких лісах знову відстрілювали вовків. ФОТО 18+
У лісах Шацького району влаштували облаву на вовків.

Напередодні шацькі мисливці та лісівники виявили сліди вовків пригледіли їхнє лігво, - повідомили у прес-службі волинських лісівників.

Стрілків розставили по всьому периметру на відстані 20-30 метрів один від одного.

"У ході полювання було добуто трирічну 43-кілограмову вовчицю та п’ятирічного рудого 58-кілограмового вовка. Завдяки цьому в угіддях вдасться зберегти поголів’я диких свиней, козуль, зайців, бобрів, іншого звіра та пернатих. Адже добова норма харчування одного дорослого сіроманця – 5-6 кг, річна – 4-5 тонн м’яса", - зазначив мисливець Володимир Черняк.

Дозвіл на відстріл хижаків, бродячих собак, котів на території ПЗФ (господарська зона) Шацького НПП виданий управлінням екології та природніх ресурсів Волинської області при Волинській обласній державній адміністрації і дійсний до кінця 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно любомльські мисливці вполювали 7 вовків, що через шацькі мисливські угіддя прийшли до них із Білорусі.

Загалом же, кажуть мисливці, цієї зими в області відстріляли 19 вовків, більшість з яких, на їх думку, примандрували з Польщі, Білорусі та Чорнобильської зони.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще себе застріліть!! тварюки!
Відповісти
Та чому мають себе стриляти, а не хижакив, тоби шо е?
Відповісти
грех на свои семьи взяли
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні