Повідомили, хто возив неякісні продукти у луцькі дитсадки

2
-5
Повідомили, хто возив неякісні продукти у луцькі дитсадки
Неякісне масло для дитячих садків Луцька привозило місцеве приватне підприємство.

Про це йдеться у відповіді на рекомендацію бюджетної комісії міськради за підписом начальника міського управління освіти, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, деякі закупівлі продуктів у міські садочки зірвалися, у тому числі через нечесних постачальників. Тому члени комісії порадили не укладати з такими підприємцями угод.

В листі йдеться, що недобросовісний постачальник – ФОП Бояновський, який возив неякісне масло, відмовився від виконання договору та пролонгації для ПП «Торгпродгруп».
Підприємство зареєстроване в Луцьку. З відкритих джерел відомо, що торік ПП «Торгпродгруп» виграло тендери на постачання продуктів, оголошені управлінням освіти міськради та відділом освіти Ківерцівської райдержадміністрації Волинської області.

Зокрема, відділ освіти Ківерцівської РДА у 2016 році у згаданого підприємства придбав 20 тис. кг вершкового масла на суму 2, 010 млн. грн.

А управління освіти Луцької міськради для садочків у цього ж підприємства придбало 17,410 кг масла на суму 1,739 955 мільйона гривень у березні минулого року. У січні «Торгпродгруп» виграло тендер на постачання 13,3 тисячі кг сметани на суму 372,400 тис. грн. А в лютому стало переможцем тендеру на 144 тис. грн за постачання 2 тис. кг масла в ДНЗ Луцька.

Крім того, у 2015 році це ж підприємство виграло тендери на постачання продуктів в освітні заклади Нововолинська, Луцька та Княгининівську спеціалізовану школу-інтернат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буяновський, це підставна особа шахрая Веремчука. Скільки та свиня буде наживатися на державних грошах і особливо на здорові дітей?
Відповісти
А хто постачає продукцію молочну у ДНЗ 40? Діти рвуть, приноси. Можливо час перевірок?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні