Завтра я можу їздити на дорогущому авто, - син чоловіка, який збив насмерть волинянку

0
-1
Завтра я можу їздити на дорогущому авто, - син чоловіка, який збив насмерть волинянку
Екс-прокурор розповів журналістам про статки своєї родини, в тому числі й батька, який п’яним за кермом збив на смерть жінку у Княгининку.

Свого батька екс-прокурор Андрій Боровик згадував у інтерв`ю напередодні затримання, - повідомляє Четверта влада.

Щоб зняти питання про статки Боровик пропонував журналістці поїхати до Луцька та показати, як заможно живе його родина. Не встиг – затримали за підозрою в організації злочинного угруповування.

«Якщо я зараз захочу 600 Мерседес S-класу, то я собі можу його купити. Не за свою зарплату. Питання в машині – не питання. Завтра я можу їздити на якомусь дорогущому автомобілі. У мене в батька декілька автомобілів. І це я розумію, що це автомобіль батька. І коли я служу в правоохоронних органах, то мені на такому їздити «не з руки», - розповідав тоді Андрій Боровик.

ПРО ЯКІ СТАТКИ ГОВОРИВ АНДРІЙ БОРОВИК?

Журналісти дослідили майно та бізнес батька екс-прокурора, а також інших членів сім`ї. Як виявилось, майже уся власніть у родині оформлена на дружин.

За даними з Єдиного державного реєстру Мін`юсту, Володимир Боровик – підприємець. Займається вантажними перевезеннями, гуртовою торгівлею, деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Дружина – Галина Боровик – також підприємиця.

За інформацією реєстру транспортних засобів, у Володимира Боровика немає ані автомобіля «Mercedes-Benz» S-класу, про який згадував екс-прокурор у інтерв`ю, ані того ж «Subaru Tribeca», за кермом якого Боровик-старший збив жінку.

Натомість Володимир Боровик має вантажівку «Renault Magnum» 2000 року випуску. Вартість такої – близько 12 тисяч доларів. Крім цього, є мікроавтобус «Volkswagen Transporter» 2007-го року випуску. Такий продають за ціною близько 280 тисяч гривень.

Дружина екс-прокурора Андрія Боровика має автомобіль Toyota Camry 2012 року випуску.

Згідно декларацій з 2010 по 2015 роки, єдиним доходом сім`ї прокурора Боровика була його зарплата. Дружина кілька років ніде не працювала.

Попри це, згідно даних з реєстру нерухомості, у 2014-мудружина екс-прокурора Юлія Боровик придбала квартиру у 80.3 кв.м. за адресою Лермонтова, 8. Вартість помешкань такої ж площі у цьому будинку – близько 320 тисяч гривень.

Там же – на Лермонтова, 8 у 2014-му вона придбала два нежитлові приміщення площею 2,4 кв.м., 13,2 кв.м. Поряд – на Лермонтова, 6, у неї земельна ділянка (0,0014 га.).

ПРИДБАТИ КВАРТИРУ ДОПОМОГЛИ ЗАМОЖНІ БАТЬКИ


«У мене дуже багаті батьки, вони понад 20 років займаються бізнесом. У них будинок є в Лондоні. У них декілька квартир у Луцьку, є квартира у Києві. Заради інтересу, якщо вам цікаво, я можу завезти вас в Луцьк і показати як живуть мої батьки. Моя сестра живе в Лондоні і вона експерт-мистецтвознавець по картинах України, Росії та Казахстану. Тобто у нас дуже заможна сім`я, а я працюю в прокуратурі за ідею», – розповідав у інтерв’ю Андрій Боровик.

Лондонські квартири Боровиків в українських реєстрах, звичайно ж не відображаються. Втім з українським майно все значно простіше.

МАЙНО - ПІД АРЕШТОМ

У власності Володимира Боровика, за інформацією з реєстру нерухомості, – ділянка під будівництво будинку у Городку, площа – 0,1 га. На неї накладено арешт. Згідно даних з реєстру у Боровика-старшого іншого майна немає.

З реєстру дізнаємося, що його дружина Галина Боровик з травня 2016-го володіє трикімнатною квартирою на Соборній, 5а у Рівному. Подібна квартира там коштує близько 81 тисячі доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні