--> У Луцькраді готують заколот, - журналіст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькраді готують заколот, - журналіст

16
0
У Луцькраді готують заколот, - журналіст
Журналіст Антон Бугайчук вважає, що одразу після смерті міського голови Миколи Романюка у мерії розпочалась боротьба за його крісло.

Про це він написав у блозі на "Волинь24".

«Тільки вчора був похорон міського голови, який мав би об’єднати місто у жалобі. Проте вже сьогодні, на жаль, почалося те, що схоже на середньовічні інтриги і боротьбу за престол Папи між кардиналами», - наголосив журналіст.

З його слів, імовірний сценарій такий – певні політичні сили замість того, щоб дочекатись виборів, спробують достроково змінити секретаря ради, який зараз виконує обов’язки міського голови.

«Йдеться про те, щоб зібрати на черговій сесії 28 голосів (дві третини), щоб подолати вето секретаря міськради Юлії Вусенко, призначити іншого секретаря та в.о. мера (ймовірно, лідера фракції «УКРОП» Ігоря Поліщука) і підготувати до виборів вже зовсім іншу міську раду, де адмінресурс буде саме на боці людей, які фактично виконують вказівки Ігоря Палиці», - пояснює Антон Бугайчук.

Також журналіст припускає, що першими можуть підтримати представника «УКРОП» окремі депутати від «Солідарності», мовляв фракція у мерії неоднорідна.

Він каже, що впевненим можна бути тільки у позиції «Самопомочі», що підтримає Юлію Вусенко на посаді секретаря та в.о. міського голови до виборів, а також в позиції «УКРОП», який це не надто влаштовує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бугайчук як завжди шукає чорного кота у темній кімнаті. Йому лише фантастику писати, аналітик хрєнов
Відповісти
Антон, випий валер'янку. А до аналітика тобі як до неба. Космонавт...
Відповісти
Укропи вгробили Романюка і тепер танцюють на костях. Лучани не такі тупі як ви думаєте. Поліщук-Чекатило не пройде! Зрівняйте фото андрія чекатило і поліщука! подивились? А тепер підключіть правила фізіогноміки!!!!!!!
Відповісти
Цікаво, яка в тебе морда лиця:) Може ти взагалі на Гітлера похожий :)
Відповісти
На даль, Антон не бачить, що зараз найбільше потирають руки Яковлев і Григоренко, які додерибанять це місто до остаточного і безповоротного кінця.
Відповісти
Заколот у автора в голові, і розпочався цей заколот декілька тижнів тому! Таке враження, що немає більше за що взятися! ЗАЛИШТЕ У СПОКОЇ ДУШУ МИКОЛИ ЯРОСЛАВОВИЧА! Волинь24 - ви вже і так відзначились - більше нікуди! Скільки на ваших шпальтах буде ще безглуздих сенсацій?! Для порядних журналістів достатньо було б попідтирати всю ту гидоту, яку повиливали у своїх новинах і написати одне публічне вибачення за організовані опитування та все інше... Хоча... це про порядних журналістів...
Відповісти
Скотиняки а все закнчиться двома довічними кубометрами землі і кілограмом хробаків.
Відповісти
А Бугайчук став ВЕЛИКИМ АНАЛІТИКОМ ????
І на Палицю гонить і на Поліщука і на Свободу.один він (Бугайчук) пиздацький пацан - нікому не продався !!!
Відповісти
Антон, скільки Палагута платить за таку примітивну писанину? Думаю і собі задєлатись критиком Палиці і Укропу.
Відповісти
Аха) бугайчук став аналітиком)) Алколітик з такими тезами і роздумами)))
Відповісти
Підтримую Антона.Так і є,і всі обізнані це знають
Відповісти
Друзі, цинізму нема меж.Коментуй неДля чого ображати людей, журналістів.У нас ж демократія.Хіба не за це боролися.Кожен має право на свою думку.І Антон -серед більшості,який публічно її озвучує.І не пляшку під дудочку когось.Респект!
Відповісти
А боротьба почала ще раніше.Тільки думають ,як попасти в крісло.Антоне,не звертай уваги на цих коментаторів.Вони того не варті.Інкогніто озвучити думку всі специ, А ось публічно-нєа.Словом,українці
Відповісти
Немає чорного кота в темній кімнаті. Антон правий. Ці коти сидять в депутатській групі і виношують свої плани. Вони люди підуть на усе, бо вони без честі, совісті і елементарної порядності. А сам "укроп" - це збіговисько блатних і жебраків, яких до виборів ніхто ніколи не знав і не бачив. І свою "партію" вони виссали з х@я за одну ніч. Це ідол на глиняних ногах з жебраками балицьким, кравченком, рабаном, смалем і великим українським "патріотом" дендіберіним, якому сниться кремль і вєлікая рассея. Антоне, тримайся свого курсу, бо зараз почнуть твої колеги продаватись за нюх тютюну.
Відповісти
"Йдеться про те, щоб зібрати на черговій сесії 28 голосів (дві третини), щоб подолати вето секретаря міськради Юлії Вусенко, призначити іншого секретаря та в.о. мера ... і підготувати до виборів вже зовсім іншу міську раду, де адмінресурс буде саме на боці людей...», - пояснює Антон Бугайчук.

Всього -навсього забрав пару слів, поставив на їхньому місці трикрапки і як гарно вийшло :)
Відповісти
Який Поліщук, воно не риба не м’ясо, хіба може така людина керувати містом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні