Грошики рядочком: фото затримання «елітного» волинського хабарника

3
10
Грошики рядочком: фото затримання «елітного» волинського хабарника
Один з керівників Управління державної виконавчої служби Волині попався на хабарі у 1500 доларів США.

Прес-служба СБУ оприлюднила фото з місця затримання здирника.



Через посередника - юриста приватної юридичної фірми – він вимагав 1500 доларів США за закриття виконавчих проваджень без сплати виконавчого збору та зняття арешту з майна.

Правоохоронці затримали держслужбовця та посередника під час передачі грошей.

Відкрили кримінальне провадження за статтею «Одержання хабара» (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

«Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів. Триває досудове розслідування» - інформує прес-служба СБУ.

Цікаво, що Генпрокурор України Юрій Луценко у Фейсбуці уточнив: на хабарі попався не просто "один з керівників", а саме начальник Виконавчої служби області.

"Прокуратура Волинської області спільно з УСБУ задокументували факт отримання неправомірної вигоди у розмірі 1500 дол начальником управління державної виконавчої служби області" - написав Луценко.

Як відомо, начальником виконавчої служби Волині є Сергій Харченко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Генпрокурор Юрий Луценко сообщил на своей Facebook-странице о задержании на взятке начальника управления исполнительной службы Волынской области.
Отметим, что генеральный прокурор, почему-то назвал примерно в 2 раза меньшую суму выявленной у чиновника взятки, чем та, которую можно подсчитать исходя из заснятых на фотографии купюр.
Луценко сообщил, что размер взятки, на которой был пойман чиновник, составил $1500. В тоже время, нетрудно посчитать, что на фото присутствует не менее $3000 в долларовых купюрах и еще около 10-15 тысяч гривен. О причинах такой неточности Луценко не сообщается. Возможно, фото перепутали, либо из выложенных купюр $1500 это была взятка, а все остальное - честно заработанные чиновником сбережения."
Ну все правильно - різниця Луценку у карман! Так з усіма фактами затриманих! :)))
Відповісти
Боже!коли вже почнуть розстрілювати корупціонерів,мажорів автоубивць ....?
Відповісти
Розстрілювати не будуть ніколи, ще такого випадку не було і не буде.Але коли вже будуть брати на гарячому лікарів-хабарників.Як вони дають фальшиві лікарняні, як заробляють на обхідних листах при влаштуванні на роботу.А за лікування-це вже просто говорити не хочеться.Рота не відкриє,як у нього не запхаєш гроші.Навпевно тоді,коли їх люди самі почнуть прибивати після взятої взятки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні