Колеги, ви що там курите? - Галина Конах про нацвідбір на Євробачення

4
-15
 Колеги, ви що там курите? - Галина Конах про нацвідбір на Євробачення
Волинська співачка Галина Конах розкритикувала конкурсантів національного відбору на Євробачення 2017.

Обурення співачка висловила на своїй сторінці у соціальних мережах.

"Коли дивилася на таких, як Laliko, MamaRika й "Сальто назад" - в мені боролися два протиріччя - нео-естетика й ефект "розсипаного кокаїну" (останнє вирвано з контексту Притулиних "українських прикмет"). Колеги, ви що там курите? Еріко, я розумію й розділяю твою ностальгію за піонерськими таборами й, як атрибут того часу - вплітяння ниток для вишивання у недоплетені коси, але ж НЕ ДЛЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ВІДБОРУ?.. й костюм!!! Склалося враження, що дістався він тобі у спадок від дядька Валєри, того, що призвіще Лєонтєв носить", - йдеться у дописі Галини.

"А от пані Laliko своїм перформансом нагадувала гормональний всплеск провінційної костюмерші, котра так і не визначилася, ну що б то таке на сцену одягнути, аби звалити усіх наповал. Поки писала пост - ви (шановні глядачі) "Сальто назад" благополучно до фіналу вивели своїми смсками... хоч бери й відтепер гаджети вам продавай лишень за пред'явлення довідки про особистістну адекватність", - написала співачка.

Проте не всі учасники нацвідбору не сподобались Галині, жінка відмітила гурт Скай та співачку TAYANNA.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Озвалась, 'зірочка'))))
Відповісти
Велика певіца)) Злобна стара діва!
Відповісти
Конах, ты вообще сиди там и помалкивай.. жаба давит что ты туда не попала? Ты на себя посмотри не рожи ни кожи .... и голос только коням в стойле петь колыбельные ... я вообще не знал что такой артист есть у нас в городе .. прикинь .... ты уже старая клюшка что б на сцену вылазить ...
Відповісти
Щоб на неї дивитись та слухати, курива мало, потрібно колотись!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні