Греція у відповідь на агресію Туреччини привела війська у бойову готовність

0
1
Греція у відповідь на агресію Туреччини привела війська у бойову готовність
Збройні сили Греції приведені в бойову готовність, повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на The Times та джерела в оборонному відомстві країни.

"Збройні сили були приведені в стан бойової готовності, щоб оцінити ступінь їх підготовки до відбиття турецьких провокацій", - повідомляє видання.

За інформацією видання, подібних заходів у Афінах вжили після подій у середу, 1 лютого: ряд випадків вторгнення турецьких літаків у повітряний простір островів, що належать Греції і розташовані у центральній і південній частині Егейського моря.

Відзначимо, 1 лютого міністр оборони Греції Панос Камменос заявив, що літаки ВПС Туреччини 138 разів порушили повітряний простір Греції.

"Ми хочемо миру, ми не шукаємо бійки чи неприємностей в Егейському морі, але будь-який літак-порушник буде перехоплений", - сказав Камменос.

Нагадаємо, влада Туреччини звинуватила Грецію в небажанні боротися з тероризмом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні