Пирожик оприлюднив документи про зловживання у Волиньлісі

7
-1
Пирожик оприлюднив документи про зловживання у Волиньлісі
У відповідь на спростування критики роботи головного лісівника Волині, депутат оприлюднив документи, що підтверджують порушення.

Документальні свідчення того, що звинувачення депутатів облради у невідповідності займаній посаді головного лісівника Волині Олександра Кватирка, - не надумані, оприлюднив перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

Нагадаємо: під час сесії обласної ради 2-го лютого обранці рекомендували міністру АПК та голові Держлісагентства України звільнити Олександра Кватирка, начальника облуправління лісового та мисливського господарства.

У відповідь перший заступник голови Держлісагенства України Володимир Бондар, депутат Волинської облради, повідомив у коментарі “Волинь24”, що вважає це рішення політичним, бо не побачив жодної конкретики у звинуваченнях.

“Аби волиняни могли скласти для себе об’єктивну думку про дійсний стан справ у лісовій галузі на Волині, наведу фрагменти відповідей на запити обласної ради, які надійшли у т. ч. від контролюючих органів. Зважаючи на значний обсяг матеріалів, не даю повні тексти відповідей. Однак навіть із наведеного очевидно, що борги ВОУЛГ та підпорядкованих йому підприємств при Кватирку сягнули майже 122-х мільйонів гривень”, - зазначає Олександр Пирожик.

За його словами, через порушення природоохоронного законодавства – майже 14,5 млн. грн.; через порушення фінансової дисципліни – понад 19 млн. грн; внаслідок кредиторської заборгованості – майже 88,5 млн. грн.

«Не буду приховувати, дискутувати із людьми, які не є фахівцями у лісовій галузі, але спеціалізуються на створенні навколо волинських лісівників «гарячих точок» у ЗМІ, складно,» - прокоментував свій звіт у облраді сам Олександр Кватирко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба ж це серзьозні аргументи для Бондаря????
Відповісти
Для любих друзів один аргумент, ба-б-ло! Він недобудував будинок під києвом, та й діткам, щось залишити треба, і собі старість забезпечити, а від корита можуть і відсунути коли завгодно. Тому треба хлебтати на два кутки!
Відповісти
Було багато оприлюднено і фактів і доказів зловживань свободівцями на високих посадах у верхівці влади і що - хтось покараний? Мовчав-би вже той Пирожик!!! Багато людей не бачить що вони і як "витанцьовують" з Вітівим на сесіях облради - позорисько!!!
Відповісти
Що не кажи то ти чудо в пірях, а Пирожик красава, молодець. Хотілося б, щоб таких було по більше пирожиків, можливо і не було б отаких Колісникових квартирків - злодюг. А ще дуже хотілося б, що правоохоронні органи не грали в одні ворота.
Відповісти
Бондар і раніше нічого не бачив ,а зараз тим паче тому що разом з Кватирко вони Волинський ліс ріжуть та продають! Ви подивіться яка морда в Бондаря!
Відповісти
Скільки вже можна красти? Особисто звертався до пана Кватирка що розкрадаютьліси, вивозять всю ділову деревину, але ніякої реакції.Певно таким керівникам як Кватирко,Бондар добре набивати кишені, з лісів поробили пустелі як в Луцькому районі так і інших районах області.Таких горе керівників треба гнати в три шиї і з відбуванням покарання за заподіяну шкоду.
Відповісти
Чи він не бачить що підписує, чи він дебіл, а скоріше те й друге. Бухгалтера відразу це побачать. Вот такі люди керують. Дивуюсь, як таких людей ставлять до керування, які просто бездарні. Цікаво чи ще довго ще буде ось таке продовжуватись?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні