--> Три замало, вісім – можливо забагато, - Уляна Супрун про госпітальні округи на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Три замало, вісім – можливо забагато, - Уляна Супрун про госпітальні округи на Волині

3
-5
Три замало, вісім – можливо забагато, - Уляна Супрун про госпітальні округи на Волині
В.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун запевнила, що кількість та особливості госпітальних округів вирішуватимуться на місцевому рівні.

Про це вона заявила під час прес-конференції у Луцьку.

Посадовиця зазначила, що Кабмін «виписав» загальні правила щодо створення госпітальних округів. Але те, скільки їх повинно бути і як вони виглядатимуть, повинні визначати місцеві громади.

«Ви самі знаєте свої потреби і самі вирішуватимете, як працюватимуть амбулаторії, ФАПи, заклади первинної і вторинної ланок. Усе повинно вирішуватися в регіонах», - наголосила чиновниця.

«Від трьох до восьми госпітальних округів – це великий спектр. Вісім – забагато, три – можливо замало. Потрібно шукати компроміс. Є дебати з цього приводу, є часом забагато вказівок з Києва, але це здорова дискусія», - резюмувала вона.

Нагадаємо, 2 лютого під час сесії Волинської обласної ради розгорілась палка дискусія щодо створення госпітальних округів. Зокрема, команда голови ОДА Володимира Гунчика раніше виступила за створення трьох округів, а команда голови облради Ігоря Палиці – за створення спершу шести, а пізніше й восьми госпітальних округів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подивитись на лінію доріг, що сполучають, місцевості, на відстань до лікарень, можливо прокласти додаткові дороги - і вирішити.
Відповісти
З нашими дорогами, наявністю машин у населення та ціною на пальне- це геноцид власного народу. Хоча якого власного, вона ж американка...
Відповісти
їхала б вже нах за міхом. помічники всрані
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні