Коли я була в Рівному, всі вже знали, що на черзі – Луцьк, - Уляна Супрун

2
2
Коли я була в Рівному, всі вже знали, що на черзі – Луцьк, - Уляна Супрун
В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун запевнила, що не проїхала Волинь «президентським маршрутом» і змогла побачити, як переваги місцевих закладів, так і проблеми.

Про це вона заявила під час прес-конференції у Луцьку.

Зокрема, посадовиця розповіла, що відвідала кілька амбулаторій, у найближчих планах – зустрічі з волонтерами, лікарями, громадськими організаціями.

З її слів, програма візиту на Волинь не відрізняється від програм поїздок в інші регіони.

«Коли я з’явилась у Рівному, всі почали говорити про те, що я приїду в Луцьк і приїхати неочікувано в жодну лікарню просто не вийшло б. Але для мене було важливо побачити все, що є насправді», - наголосила в.о. міністра.

Уляна Супрун каже, що дійсно є заклади, які працюють краще і водночас є ті, які мають більше проблем. Останні ж всюди однакові – недостатнє фінансування, якість медичних послуг та ставлення пацієнтів до медиків та медицини загалом.

«Журналісти часто шукають якийсь негатив, але амбулаторії працюють добре і це насправді можливо», - підкреслила чиновниця.

«Є багато питань, але чи я задоволена поїздкою? Дуже задоволена! Мушу сказати ще й те, що це не перший мій приїзд до Луцька і не перша зустріч з лікарями. Зокрема, я була на вашому фестивалі «Бандерштат». Я буду повертатись і будуть заступники приїжджати сюди також», - резюмувала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
... що не проїхала Волинь «президентським маршрутом» і змогла побачити... ту цукерочку, яку Вам хотіли показати чини... і побалакати по регламентованій квоті ...
Відповісти
Проси більше, дадуть менше але все-таки той розклад який там нарисували є більш-менш правильним.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні