Президента просять позбавити Світлану Лободу звання «заслуженої»

1
2
Президента просять позбавити Світлану Лободу звання «заслуженої»
Скандал навколо поп-діви Світлани Лободи набирає обертів.

Декількома днями раніше ГО "Рада Громадської безпеки" висловила обурення у зв'язку з регулярними виступами заслуженої артистки України в Росії, - пише Цензор.НЕТ.

Керівник організації Марк Гордієнко опублікував у соціальній мережі звернення, в якому заявлялося: "Безтурботна зрада Лободи має цілком чіткий грошовий еквівалент: якщо у воюючій з терористами РФ Україні її середній гонорар за концерт становить 25 000 євро, то виїзні приватні номери для заможної російської публіки - 300 000 дол. США. З цих коштів заслужена артистка України не пожертвувала на відсіч російській агресії в зоні АТО ні копійки".

Їх підтримала "Українська асоціація інвалідів АТО", лідер якої Тарас Коваль опублікував на сайті офіційного інтернет-представництва Президента петицію з проханням до Президента позбавити Світлану Лободу її почесних звань заслуженої артистки України і громадянки України за зраду і зневагу до українського народу. Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, скандал почався після публікації в російському виданні "Комсомольская правда", в якій зазначено, що тільки за новорічні свята Лобода виступила в Росії 7 разів, у тому числі, дала кілька концертів у Майамі для наближених до президента РФ Путіна олігархів - власника Crocus Goup Араза Агаларова і власника "Бінбанку" Михайла Шішханова, який є племінником найбагатшого росіянина Михайла Гуцерієва.

Тим часом співачка продовжує виступати в Росії. Так, 27 січня Лобода засвітилася на церемонії вручення російського "Золотого грамофона", а 31 березня планує грандіозний концерт у Москві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вірне рішення, хай їде до Росії і там співає, та живе.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні