У Нововолинську через неізольовані труби посеред снігу росте трава

0
-2
У Нововолинську через неізольовані труби посеред снігу росте трава
Мешканці Нововолинська стурбовані тепловтратами, які спричинені поганою ізоляцією труб по місту.

Особливо це помітно по бульвару Шевченка, - пише Буг.

Проблема полягає в тому, що посеред зими у центрі Нововолинська на землі видніється рівна смуга зеленої трави. У соцмережах люди жартують про підігрів газонів, глобальне потепління та посадку тюльпанів, огірків і картоплі на цій ділянці.

З цим питанням журналісти видання звернулися до директора комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолія Гаврилюка.

«Це ненормальний процес. Ця технологія радянського періоду, коли труби, які були ізольовані, втрачають велику теплову енергію. Тому ми стараємося частіше впродовж року міняти їх на попередньо ізольовані труби, які втрачають тільки до 5 відсотків енергії. А ці труби втрачають на багато більше енергії. То наша біда і наша проблема. Для того, щоб замінити всі труби в місті, треба близько 60 мільйонів гривень», – розповів Анатолій Гаврилюк.

Додаємо декілька світлин із соцмереж:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні