Романа Романюка представили на новій посаді

2
-1
Романа Романюка представили на новій посаді
У Волинському обласному Центрі зайнятості змінився керівник.

Для урочистого представлення, яке відбулося сьогодні, 2 лютого, на Волинь прибув в.о. голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко.

Він представив колективу та керівникам районних і міських служб зайнятості новоспеченого в.о. директора Романа Романюка.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, який теж прибув привітати пана Романюка із призначенням на нову посаду, наголосив, що головне завдання Центру зайнятості сьогодні не виплата допомоги по безробіттю, а саме пошук роботи для тих, хто її потребує.

«Важливо, щоб Роман підхопив ініціативу, започатковану попереднім керівництвом, продовжив втілювати напрацювання, але й не забував прислухатися до тих змін, які відбуваються в державі. Головне - не направити людину на роботу, а реально створити їй робоче місце», - сказав голова ОДА.

Також губернатор акцентував свою увагу на учасниках АТО, яких на Волині налічується близько 10 тисяч.

«АТОшники потребують реабілітації... А найкраща реабілітація – то сім’я і робота. Аби лишень не повторився «афганський синдром», який був у нас в 90-х роках, коли людей залишили один на один зі своїми проблемами», - наголосив Володимир Гунчик.

«Дякую за висловлену довіру. Повністю усвідомлюю усю відповідальність, яка лежить на мені, але хочу її розділити із колективом професіоналів...Першим своїм завданням вважаю збільшення кількості вакансій. Нам треба вийти з теплих кабінетів, встати із комфортних крісел і піти до роботодавців. По-друге, звичайно це робота із демобілізованими. Ці люди не повинні замикатися в собі, повинні соціально адаптовуватися, що можливо завдяки працевлаштуванню...», - поділився планами в.о. директора Волинського обласного Центру зайнятості Роман Романюк.

Чиновники також подякували попердньому директору Центру зайнятості Раїсі Кучмук за багаторічну відмінну працю. До слова, пані Кучмук запевнила, що на пенсію ще не збирається, хоче трохи перепочити і шукатиме собі роботу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П..д, а не кадрове призначення.
При владі в ода повний дибіл. Соррі.
Відповісти
Все людська заздрість, одні чогось досягають в житті, а інші тільки вміють поливати брудом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні