Врятувати ковельського єнота не вдалося

1
-1
Врятувати ковельського єнота не вдалося
Власник тварини розповів, що єнот начебто втік до лісу.

Про це розповіла Лєна Метальнікова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку оголосили збір коштів на викуп та перевезення тварини до Луцького зоопарку.

Однак, коли і кошти, і клітка, і машина, яка мала забрати тварину, були готові, власник повідомив, що єнот утік.

"Ледь дочекавшись ранку телефоную Богдану, який продавав цю тваринку, а він мені россказує, що вже немає, типу вона вчора втікла в ліс. Як питаю? Ви ж обіцяли притримати, ми домовились! Відповідь ну шо я зроблю, клявся божився, що точно втікла в ліс. І вже є потрібна сума і машина і бажання поіхати хоч вже! Не вірю я цьому красавцю!" - йдеться у повідомленні зоозахисниці.

Олена зазначила, що вчора (1 лютого - ред.) було багато дзвінків, як власник сам сказав. Тому дівчина припускає, що він або продав ще комусь дорожче, або просто злякався розголосу.

"За гроші не переживайте, буду повертати тепер. Величезне дякую усім, хто долучився", - резюмувала Олена.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли ми дізнались, що єнота вже ніби немає, мені писали різні люди і багато хто особисто звонив цьому богдану. усім він казав одне й те саме, що тварина вкусила його і втікла в ліс. Дай бог, щоб так воно й було. Після цього виникло питання що робимо з зібраними грошима. Більшість відмовилась забирати, хоча я пропонувала віддати усім, хто здавав. Наразі вирішуємо куди направити краще ці кошти і кому з тварин потрібна домомога. Прошу усіх, хто хоче забрати гроші повідомити мене , вкзати суму і прізвище ( я звірю у Приват 24). Дуже дякую за допомогу! Зробила усе , що змогла!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні