Найкращі гаджети 2016 за версією Рунету

0
-7
Найкращі гаджети 2016 за версією Рунету
Видання Hi-Tech на Mail.Ru оприлюднило результати рейтингу найкращих гаджетів 2016 року, складеного на основі думок користувачів рунету.

Повідомляється, що серед смартфонів лідером визнаний Galaxy S7 Edge, - пише Кореспондент.НЕТ.

Під час опитування користувачі обирали найкращі пристрої в категоріях "Смартфони", "Комп'ютери", "Камери", "Гаджети" та інших. Повідомляється, що голосування проходило в період з 22 до 31 грудня минулого року.

У результаті найкращим флагманом і камерофоном року назвали Samsung Galaxy S7 Edge. Слідом за ним розташувалися Honor 8, Xiaomi Mi Mix, Sony Xperia XZ і Apple iPhone SE.

Серед комп'ютерів переможцем став ASUS ZenBook 3, а серед планшетів - Apple iPad Pro 9.7. При цьому найкращим ігровим ноутбуком названий Acer Predator 17X.

Що стосується камер, то цього разу переможцем була визнана Canon EOS 5D Mark IV.

Раніше повідомлялося, що були названі найпопулярніші Android-смартфони 2016 року. Лідером став продукт "китайської Apple" - смартфон Xiaomi Redmi Note 3.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні