Повідомили подробиці гучного затримання хабарника у Луцьку

0
-2
Повідомили подробиці гучного затримання хабарника у Луцьку
У Луцьку працівник банку отримав 40 тисяч гривень хабара.

Волинські правоохоронці сьогодні, 1 лютого, викрили у вимаганні хабара у сумі 40 тисяч гривень уповноваженого працівника однієї з банківських установ, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ НА ХАБАРІ ПОПАВСЯ ПРАЦІВНИК БАНКУ

Спритний службовець вимагав таку "подяку" від клієнта банку за вжиття заходів для закриття кредитного договору без фактичного погашення заборгованості та не ініціювання питання про стягнення пені.

Затримали його у момент отримання "винагороди".

Інформацію про вимагання і одержання службовою особою юридичної особи приватного права неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 368-3 Кримінального кодексу України) внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

У разі доведення вини працівнику банку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні