Команда Степана Івахіва привітала з новорічними і різдвяними святами одиноких волинян

1
-3
Команда Степана Івахіва привітала з новорічними і різдвяними святами одиноких волинян
Представники благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» від імені народного депутата привітали із новорічними та різдвяними святами всі будинки престарілих, що знаходяться на території 21-го виборчого округу.

Окрім солодощів та святкових тортів мешканці будинків престарілих отримали в подарунок плазмові телевізори для того, щоб комфортно проводити своє дозвілля, повідомляє КовельTV.

Зокрема, завітали й у відділення стаціонарного догляду для проживання одиноких людей, що у Заболотті Ратнівського району. Наразі тут проживає 27 людей, з них – 12 інвалідів, більшість з яких не можуть ходити.

«Ми відвідуємо усі будинки престарілих, які є в окрузі Степана Івахіва для того, аби подарувати людям трошечки хорошого настрою, разом із ними поколядувати, аби вони відчули атмосферу свята. Ми розуміємо, що саме таким людям потрібна особлива увага», – зазначив представник фонду «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

«Люди зі сльозами сприймають такі зустрічі. Дуже раді бачити гостей, бо є спілкування. А нашим людям головне, що потрібно – це спілкування та увага», – подякувала за візит завідувачка відділення стаціонарного догляду села Заболоття Лариса Колесник гостям та передала подяку народному депутатові Степану Івахіву.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на таких бідових людях піаритись не можна!
хто знає, де буде проводети свою старість
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні