Петро Саганюк контролює поліцію і покриває контрабанду, - депутат

0
-3
Петро Саганюк контролює поліцію і покриває контрабанду, - депутат
Депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич розкритикував діяльність володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка.

Зокрема він звинуватив його у покриванні контрабанди.

Про це стало відомо у вівторок, 31 січня, під час засідання комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, - пише «Конкурент».

"Петро Саганюк давно втратив страх. Він навіть контролює місцеву поліцію. Там творяться системні речі. Контрабанда процвітає. А основним противником встановлення камер спостереження "Безпечне місто" є саме мер", – заявив обранець громади.

Натомість начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига вважає, що поліція у Володимирі все ж не підконтрольна Саганюку.

"Визнаю, проблема існує. Але не можу сказати, що поліція в місті підконтрольна Саганюку. Щодо обігу підакцизних товарів, то це не зона поліції, а управління захисту економіки або податкової", – відповів Шпига.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні