Рожищенською «Просвітою» керуватиме браконьєр, - активісти

1
3
Рожищенською «Просвітою» керуватиме браконьєр, - активісти
У Рожищі розглядають кандидатуру на посаду керівника будинку культури «Просвіта».

На засіданні комісії схвалили кандидатуру Сергія Горбача, - написали на сторінці Народної самооборони Рожища.

«На прохання розказати публіці про випадок, коли майбутній очільник будинку культури був пійманий на браконєрстві, пан Горбач сказав дослівно: «Такого не було взагалі. Я не знаю хто це придумав. Я людина забезпечена», - йдеться у повідомленні.

При цьому активісти опублікували протоколів затримання браконєрської групи, яка сітками виловлювала рибу на ставках у Рожищі.

«Під час затримання один зі співучасників накивав п’ятами. Здогадайтеся про кого йдеться? Так, цей «герой» це і був нинішній головний кандидат на посаду. Однак уникнути відповідальності Горбачу не вдалося. Спільники «здали» його інспекторам», - написали активісти.

Справу про адмінправопорушення передали до суду. Але і на розгляд справи Горбач не зв’явився.

Рішенням Рожищенського районного суду його притягнули до адмінвідпоідальності у вигляді штрафу розміром 340 гривень, а також зобов'язано сплатити судовий збір - 270 грн.

«Рожищани, як гадаєте, може претендувати на очільника будинку культури людина, яка ще від початку всім бреше? А як тоді щодо питання про використання музичних інструментів будинку культури на приватних заходах», - йдеться у повідомленні.
Активісти додали:

«Побачимо, чи проковтне цю брехню депутатський корпус районної ради, який на початку лютого прийматиме рішення про призначення директора будинку культури «Просвіта».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та коли то було, те браконьєрство? А як браконьєр гарно співає і грає, то чого не може бути директором будинку культури? В законодавстві ніде такого не прописано!!!! Значить буде, активісти хай закони вчать!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні