Начальник Пенсійного фонду Волині заплатить штраф за незаконне звільнення працівниці

2
2
Начальник Пенсійного фонду Волині заплатить штраф за незаконне звільнення працівниці
Керівник Пенсійного фонду Волині повинен заплатити 90 тисяч гривень моральних збитків, завданих незаконним звільненням працівниці.

Службовець зобов’язаний покрити шкоду, заподіяну установі у зв’язку з оплатою працівникові часу вимушеного прогулу, - повідомляє прес-служба прокуратури.

Такий обов’язок покладається, якщо звільнення здійснене з порушенням закону або, якщо власник чи уповноважений ним орган затримав виконання рішення суду про поновлення на роботі.

У зв’язку з виконанням рішення суду про поновлення на роботі працівниці Фонд виплатив їй майже дванадцять тисяч гривень середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Окрім того, через затримку виконання рішення суду про поновлення на роботі (орієнтовно двох років) Фонд виплатив жінці ще понад 79 тисяч гривень середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Луцький міськрайонний суд задовольнив позов прокуратури області, ухваливши стягнути з начальника ГУ ПФ України в області усю суму заподіяної шкоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось таке творять ці,які со статусом.Принижують,знеажають людей,звільняють,бо їм влада дана.А саме головне,настроюють колектив один на одного,бо залякують працівників,І вони ладні задушиьи один одного, аби остатись на роботі.Таке також твориться і в культурі. Там усе по указці зверху,нада задушим.Звичайно заробітна плата 5-10 тисяч цього варта за ніщо.Сидять тільки кавусю ганяють і якби звіти намалювати пречудові з потолка.Бо,яка там культура, кому вона тра.Добре,хоч одного покарали царя.
Відповісти
Давно пора вигнати "заслуженого", є молоді розумні кадри .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні