До Луцька з'їхалися кращі професійні волейболісти країни

0
-3
До Луцька з'їхалися кращі професійні волейболісти країни
У Луцьку проходить п’ятий тур Чемпіонату України серед чоловічих команд вищої ліги 2016/17.

Відкриття змагань відбулось у суботу, 28 січня, в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

У цьому турі чемпіонату в поєдинку зійдуться команди «Олюртанс» (Луцьк), «Локомотив 2» (Харків), «Булава» (Львів) та ВК «Бахмут-ШВСМ» (Бахмут).

На урочисте відкриття прийшли голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, президент клубу «Олюртранс» та депутат Волинської обласної ради Юрій Гупало, заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця, начальник міського управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець.

«Хочу привітати вас на волинській землі. Ми задоволені тим, що маємо честь приймати вас. Хотів би побажати всім терпіння, успіхів та перемог», - наголосив Володимир Гунчик на відкритті змагань.

Згодом гостям вручили коровай і разом виконали державний гімн.

Президент волейбольного клубу «Олюртранс» Юрій Гупало розповів, що підтримує такі змагання, тому що донедавна чоловічий волейбол на Волині фактично не існував. Так, лише минулого року луцька команда почала грати у вищій професійній лізі чемпіонату України.

«Я вважаю, що все-таки молодь потрібно долучати до спорту, розвивати волейбол. Сподіваюсь, що молоді люди долучатимуться до цього заняття і ми розвиватимемо спорт на Волині», - наголосив партнер змагань.

«Щодо участі луцької команди у чемпіонаті, то ми хочемо показати свою майстерність, і навіть здобути перемогу. Хоча наші суперники – команди, які багато років грають у вищій професійній лізі, надіюсь, що перемога буде за нами», - додав Юрій Гупало.

Сьогодні у Луцьку в спортивному поєдинку зійшлися «Бахмут-ШВСМ» та «Булава», «Олюртранс» та «Локомотив 2». Луцька команда перемогла харківський «Локомотив 2» з рахунком 3:0!

Завтра боротимуться команди «Локомотив2», «Булава» та «Олюртранс», «Бахмут-ШВСМ».

Початок ігр у неділю, 29 січня, о 9:30 та 11:30.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні