--> Кров на снігу і сліди на терміналі: подробиці нічного пограбування банку в Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кров на снігу і сліди на терміналі: подробиці нічного пограбування банку в Луцьку

14
-2
Кров на снігу і сліди на терміналі: подробиці нічного пограбування банку в Луцьку
На місці нічного пограбування відділення ПриватБанку в Луцьку видно сліди крові. Міліція, схоже, вже завершила роботу на місці події.

Нагадаємо, о 5-й ранку 28-го січня двоє невідомих намагалися пограбувати відділення ПриватБанку на Дружби народів, 4А у Луцьку.

Двері зламали за допомогою лому.На центральний пульт поліції охорони повідомлення надійшло миттєво.

Перший екіпаж охоронців прибув на місце події за декілька хвилин. Хлопці зорієнтувалися, що їм потрібна допомога, і викликали підтримку. Вже виходячи із банку, грабіжники побачили поліцію та почали стріляти з пістолета.

Правоохоронці також відкрили вогонь у відповідь по ногах зловмисників. Один із злодіїв висмикнув чеку з гранати та погрожував усіх підірвати, якщо їх не відпустять. Поліцейські перехопили гранату і ще довго тримали її затисненою, доки не з’ясували, що вона не є бойовою. Грабіжники поранені: в ногу та сідницю, їх доставили в лікарню.

Як розповідають місцеві, вночі мешканці гуртожитку чули "перестрілку та мати". На снігу біля будинку видніються сліди крові, адже злодіїв поранили.

На дверях банку - наслідки роботи поліції. Відділення не працює. Кажуть: вихідний.

Як розповіла продавчиня телефонів (а всередині поруч із відділенням банку ще й магазин мобільних телефонів), грабіжникам не вдалося проникнути усередину. Вони пройшли тільки через одні двері: у коридорі був встановлений термінал. Саме його ніби й намагалися пограбувати.

Усередині саме демонтують термінал.

Помітивши журналіста, сліди на дверях почали відмивати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто така Самооборона? Хто такий той Ніколайчук? Яке вони мають право робити якісь огляди коли все зробила служба охорони і поліція там була?! Йде слідство, а вони вже все розтрубили на сайтах і у соцмережах! Коли вже припинять діяльність тих всяких самозванців, дістали вони вже всіх! Нероби!!! Де вони офіційно працюють?!
Відповісти
Підгорає?
Відповісти
а ти що, така ж самозванка як і вони? зайнятись більше немає чим?
Відповісти
ДІЙСНО --за які шиші живе ця " самооборона " ?
Відповісти
Всі працюють, або вчаться. Після роботи і навчання допомагають поліції, швидкій і пожежникам.
Відповісти
Хто їх просить про ту допомогу? Хочуть - нехай йдуть офіційно працювати у поліцію, швидку, пожежну! Що це за клуб "помічників" такий? :) Не даремно безвізу не дають, бо бачуть що тут в Україні робиться!!!
Відповісти
влипнеш і ти в халепу,то будеш радий,що приїде хоч хтось,аби розрулити ситуацію,і по бубну тобі буде,поліція,чи самооборона,головне-вчасна допомога...а на рахунок того,що таке не може статись-не зарікайся,Земля,вона ж не в формі чемодана
Відповісти
Не потрібно шастати де попало і дурницями займатися тоді ні поліція ні самооборони, ніхто не потрібен! А для будь-яких безголових - ну то їхні проблеми. Теж мені самооборона - Робін Гуди знайшлися! Самооборона - поза законом і крапка! Навчиться спочатку по Закону жити!!!
Відповісти
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1835-14
Відповісти
знай закони,крапка
Відповісти
чуйка в мене,шо на самооборону тут рішили погнать клавіатурні ахтунги,яки з настанням темноти бздять з хати вийти,зате в каментах-хєрої і фсьо такоє...самооборона не панацея для міста,але ефекту від них більше,як від інших структур громадського сектору разом узятих,доведено аналітичною службою...
Відповісти
Ну то ж і кажуть правду, що та самооборона по ночах шастає, а ви не вірите! Нормальні люди у темну пору вдома сидять з сім'єю, а кому не сидиться - шукають пригод на одне місце як і та самооборона - все правильно! :)))
Відповісти
Думка твоя зрозуміла,але,судячи з написаного,ти буквар в школі викурив.
Відповісти
Відразу видно, що там за "фрукти" у тій самообороні, а ще когось повчати хочуть і охороняти? :))) Не позорились-би вже своїми дописами і лайками своїх недодописів! :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні