Чоловік помер від обвуглення. Причину з’ясовуємо, – поліція про пожежу біля луцької мерії

3
6
Чоловік помер від обвуглення. Причину з’ясовуємо, – поліція про пожежу біля луцької мерії
Причиною смерті чоловіка у закинутому будинку на вул. Богдана Хмельницького, 28 в Луцьку стало загоряння і обвуглення тіла.

Про це у коментарі виданню «Волинь24» розповів заступник начальника луцької поліції Аркадій Найдич.

Правоохоронець запевнив, що за результатами судово-медичної експертизи не виявили жодних інших пошкоджень тіла, тож працювати над іншою версією загибелі причин немає.

Наразі слідство працює над встановленням причини пожежі. Із місця події відібрали пожежне сміття і проводять його експертизу.

«Першочергова версія, яка є найбільш ймовірною – необережне поводження із вогнем, адже в тій будівлі не було жодних електроприладів, навіть електрики», – зауважив Аркадій Найдич.

Нагадаємо, закинута будівля загорілася в неділю, 22 січня. В одній частині хатини жив безхатько, який і загинув. За словами сусідів, чоловіка звали Олег Бударин, йому було за 50 років. В минулому – майстер спорту з фехтування, учасник АТО. Розлучився з дружиною, жити не було де, поселився в цьому будинку більше року тому.


Також Аркадій Найдич зауважив, що наразі слідство не має претензій до власника будівлі. Тим часом, місцеві саме на його адресу озвучують звинувачення у недогляді, проживанні сумнівних людей та створенні небезпечної для сусідів обстановки.

За інформацією ЗМІ, нинішній власник придбав будинок у 2007 році. «Тоді там проживало чотири сім’ї, ми всім купили квартири і вони переїхали. Були плани збудувати тут новий будинок, але почалася криза і грошей не вистачило. З того часу пробую продати. Головна цінність – земля, якої там майже шість соток. Готовий продати за 250 тис доларів», – розповів власник у коментарі газеті «Комунальний патруль» минулого року.

Передрук заборонений.
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЯКЕ НЕ ЕТИЧНЕ ОПИТУВАННЯ ....ХТО це придумав? --укропівець ? РОМАНЮК ще НАШ голова !!!
Відповісти
Дякую за позицію.Подібні *опитування і дослідження* -як про міського голову,так і як*чисто,комфортно і стабільно жити ....* нічого спільного з науковими дослідженнями не мають ..а хлопчики -консалтинги ..swotики або відхрещуються від них-27січня(є матеріали).або втікають
Відповісти
А що вони ЗАРАЗ в тому смітті знайдуть, що вони взяли... Якщо щоночі там постійно хтось господарює, носять якісь речі, якісь доски навіть і 7 год ранку носять!!!!Особисто бачила і чула....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні