--> Столяр прокоментував призначення на посаду директора бурштинового підприємства | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Столяр прокоментував призначення на посаду директора бурштинового підприємства

11
-1
Столяр прокоментував призначення на посаду директора бурштинового підприємства
Депутати облради пропонують призначити директором КП “Волиньприродоресурс” Василя Столяра.

Про це стало відомо під час засідання майнової комісії облради у п’ятницю 27-го січня.

Відповідну заяву на розгляд комісії, за словами голови комісії Миколи Буліги, подав сам депутат облради Василь Столяр.

Волинські обранці підтримали кандидатуру Василя Столяра і рекомендували облраді призначити його керівником КП. Як повідомили під час комісії, виконуючий обов’язки директора комунального підприємства Веніамін Туз тривалий час хворії, тому є необхідність у призначенні нового керівника.

У коментарі "Волинь24" Василь Столяр підтвердив свій намір стати директором комунального підприємства "Волиньприродоресурс".

"Виконуючий обов'язків хворий, лежить у лікарні. Саме він попросив мене замінити його. Якщо депутати мене підтримають, буду робити програму цього підприємства. Так званий бізнес-план. Щоб люди розуміли, бачили і знали, як воно працює, тощо. А то всі говорять, а правди людям не доносять. Треба вже щось змінювати, а головне - заробляти кошти у бюджет громади.

Про ймовірність того, що підприємство очолить Столяр, говорили давно. Сам депутат, до речі, ніколи не спростовував цієї інформації. А зазначав, що коли отримає таку пропозицію, то не відмовиться. До речі, Василь Столяр - голова екологічної комісії Волинської обласної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таки Да! Он заработаєт "для грамади"! Я тіпу "верю "таки.... Єслі біографію єтого плотника пачитать- про вазврат ПДВ, .... таки пачитайте! Увлекательное чтиво. Ото на бурштине єму- самоє то. Громаде правда только піль бурштіновая останется. Таки да.. Удачная кандідатура. Самовісуванец. Не "засунеш" потом назад.
Відповісти
Та яка нам піль від бурштіну. Дірка від бубліка. І пустили щуку у річку.... Великого злодія до корита іншими словами.
Відповісти
Жиди так тримати!!!
Україна це наш Клондайк і край не ляканих хохлів.
Відповісти
А як же конкурс?
Може ж знайдуться й інші "достойні" бажаюсі зайняти таке "тепленьке" місце. Він же себе уже показав. Чому усі мовчать?
Відповісти
А хто що може сказати, зась, вдарять по спині Палицеюююююю
Відповісти
Попруть лімони на Полісся, а може у Швейцарію?
Відповісти
а що Ви, зграйка лузерів, можете сказати доброго за людину? Облили помоями, додали гидких коментарів, порівнняли, з такими ж як Ви самі, гівнюками.... Що Ви знаєте про Столяра, крім того що прочитали від засранців журналюг, ціна яким - 100 доларів в рік? Що можна почути віж Вас за Палицю, якого Ви засуджуєте за його статтки, та місце проживання? Впевнений, жодний із коментувальників в своєму житті не заробив і тисячі доларів ні своім розумом, ні руками... Ви- нікчеми та заздрисні злидарі, а Ваше місце-вигрібна яма ...
Відповісти
через пів року можна зразу дати 15 років з конфіскацією без суду і слідства.
Відповісти
Призначим лиса курей сторожити,
а яйця буде нам носити
Відповісти
Найкримінальніший елемент області. Друг Бондаря. Увесь бізнес на аферах. В лайні по шию, і ще діймає хвилю, щоб ним захлинутись.
Відповісти
волиньприродоресурс це схема монополiзацii природних ресурсiв в одних руках хитрого. Жида тут вам. Не арабскi емiрати де кориснi копалини для всiх . Столяр до палицi сам "Пробивав " пять дiлянок на бурштин тому з жидом пiшли разом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні