На Волині бракує шкільних автобусів

0
2
На Волині бракує шкільних автобусів
На Волині планують закупити 49 шкільних автобусів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 26 січня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Депутат Юрій Поліщук поцікавився, якою буде процедура придбання шкільних автобусів у 2017 році. Директор департаменту фінансів Ігор Никитюк відповів, що наразі механізм вивчають.

Начальник управління освіти, науки та молоді ОДА Людмила Плахотна повідомила, що в області є потреба в 49 автобусах. З них 14 автобусів – ті, які були мобілізовані в зону АТО в 2014 році, їх купівлю планують на 90% профінансувати за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

18 автобусів можуть співфінансувати у рамках 10,22 мільйона гривень з державного бюджету для тих районів, де відбулася оптимізація мережі шкіл. Решта автобусів – ті, які потрібні на заміну автобусів, які давно потрібно списати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні