Це їхні сни, - Андрій Турак про відкликання дев’яти обранців Волиньради

11
0
Це їхні сни, - Андрій  Турак про відкликання дев’яти обранців Волиньради
Депутат Андрій Турак вважає, що відкликання депутатів через розкол у волинській “Батьківщині, є нереальним.

Про це він заявив в інтерв’ю виданню “Конкурент”.

У грудні керівник облосередку партії “Батьківщина” Олег Кіндер оголосив про початок процедури відкликання дев'ятьох депутатів облради. Для цього ініціативна група з 400 виборців має як мінімум ухвалити початок збору підписів за те, щоби позбавити мандатів цих обранців.

“Це їхні сни. Нереально. Вони повинні на моєму окрузі зібрати 400 людей, які утворять ініціативну групу, яка вже, своєю чергою, ухвалюватиме рішення. Ну? то нехай спробує зібрати 400 чоловік з Горохівського району в одному місці, куди також прибуде Турак та депутати обласної ради. Ми приїдемо і скажемо, що Кіндер – жулік. Нема підстав, щоб позбавляти нас мандатів. Ми просто не вгодили Кіндеру і мали свою позицію”, - каже Андрій Турак.

За його словами, дотепер нема реакції на розкол у волинській “Батьківщині” лідерки партії Юлії Тимошенко. 12 депутатів їздило до Києва на прийомі до одного з керівників партії Івана Кириленка.

“Він вислухав усі позиції і доручив голові обласного осередку з нами помиритися. Я йому сказав, що це нереально, оскільки Кіндер власні амбіції ставить вище усього іншого та вважає себе головним. От на цьому все і заморозилося”, - зазначає Турак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тураку варто пригадати свою безперспективну "Перспективу" - депутатську групу. яку він хотів створити за рахунок депутатів фракції "Батьківщина" у 2006 році, як ганебно провалилася ця затія, бо ті бютівці. які піддалися на його вмовляння, злякалися імперативного мандату і відмовилися його підтримувати. Саме Турак тоді лив бруд на Юлію Тимошенко на всіх прес-конференціях, а тепер скористався її авторитетом, щоб знову стати депутатом. Але це кінець його політичної кар'єри, бо саме за порушення статутних вимог "Батьківщини" виключили його з партії. нехай тепер шукає інший політичний притулок. На відміну від нього, Кіндер не бігав по партіях, хоч як його не пресували.
Відповісти
Турак - це політична повія. Де Турак, там плітки і біда. Викинути його на смітник історії , ось правильний вихід з цієї ситуації.
Відповісти
Сон рябоі кобили - інтерв'ю маразматика Турака.
Відповісти
хто такий турак-це те що,як і багато іншого г...на спе.улює на вірі ,патріотизмі інфантильності українців..
Відповісти
Турак злодій і шахрай. Геть комуністичну сволоч з України!!!
Відповісти
Дурік Турак. Проти тебе безпроблемно, за один день можна зібрати 4000 голосів . Додати ті, які за тебе не голосували то набереться велика кількість. А судячи з цієї маячні (інтервю) , то видно, що це бездарна, самозакохана істота.
Відповісти
Сам ти дурень.
Для того щоб збирати людей потрібно мати підстави, визначені законодавством:
1) порушення депутатом місцевої ради положень Конституції
і законів України, що встановлено судом;
2) пропуск депутатом місцевої ради протягом року більше
половини пленарних засідань ради або засідань постійної комісії,
невиконання ним без поважних причин, передбачених статтею 10 цього
Закону, обов’язків депутата місцевої ради у виборчому окрузі;
3) невідповідність практичної діяльності депутата місцевої
ради основним принципам і положенням його передвиборної програми,
невиконання депутатом місцевої ради передбачених статтею 16 цього
Закону зобов’язань звітувати перед виборцями та проводити зустрічі
з ними.
Інших підстав не передбачено. Тому і говорити про позбавлення Турака, Столяра, Леха та інших депутатів повноважень нереально.
Відповісти
Турак вас серйозно розізлив Кіндерівську шпану.
Відповісти
Питання до всіх, хто ще в Батьківщині - а як Турак опинився в вашій партії, якщо про нього таке пишуть. Ви ж були разом з ним. Почитайте коментарі - це ж і про вас всіх написано, якщо ви були разом з ним в одній партії.
Відповісти
Турак, турок, *селянин* - це одне і теж. Про Столяра і Леха тут не говориться ні слова. Пишуть грязь, на яку ви заслуговуєте пане Турак не про них, а про вас. А коментар * селянина* , це 100% стиль пана Турака, обзиваючи людей дурнями. Но скоро ті * дурні* проснуться і викинуть вас з села і хором, які ви побудували на крадені в людей гроші.
Відповісти
Юля знає , що робить Кіндер. Просто не на часі виносити сміття з хати. Але Кіндер не олігарх і кишка тонка розкидатися людьми, такими як Турак. Як кажуть, буде по заслузі. І від ковельчан також .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні