--> Сфера ЖКГ завжди була зручною для корупційних схем, - очільник ради голів ОСББ Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сфера ЖКГ завжди була зручною для корупційних схем, - очільник ради голів ОСББ Луцька

1
-6
Сфера ЖКГ завжди була зручною для корупційних схем, - очільник ради голів ОСББ Луцька
Керівник Ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук вважає, що змін у сфері житлово-комунального господарства не хочуть ті чиновники, які мали з неї свій зиск.

Про це він розповів в інтерв’ю «Волинь24».

«З міських бюджетів завжди виділялись великі суми на комунальні підприємства, а потім ці кошти зникали в невідомому напрямку. І перевірити, куди вони витрачалися, украй важко: ніхто не ходить з ревізіями під’їздами і дахами будинків, не перевіряє, чи відповідають проведені роботи цифрам, зазначеним в документах», - зазначив експерт.

На його думку, житлово-комунальне господарство довго було «лазєйкою» для розкрадання грошей з бюджету. Тому й не дивно, що є люди, які не хочуть змін у цій сфері.

Зокрема, через це повільно приймаються закони, необхідні для зміни правил гри. Мова йде про законопроекти «Про комунальні послуги», «Про енергоефективність будівель», «Про комерційний облік комунальних послуг».

Зі слів Романа Бондарука, вихід з цієї ситуації є – варто лише віддати людям контроль грошей у сфері житлово-комунального господарства.

«Потрібно зробити так, щоб влада не могла у це втручатись. Між тим, хто надає послугу і тим, хто отримує її, не повинно бути третього зайвого», - наголосив керівник Ради голів ОСББ Луцька.

Читати інтерв’ю з Романом Бондаруком повністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авжеш плату беруть справно,а як виникає потреба щось робити то в них відмовка,нема грошей.І управи на тих дармоіідів немає.Розігнати ту шарашкіну контору пора!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні