За прибирання луцької мерії заплатять більше чверть мільйона

0
1
За прибирання луцької мерії заплатять більше чверть мільйона
У тендері на прибирання приміщення Луцької міськради може перемогти приватне підприємство «Мегаклін» зі статутним капіталом у 1000 гривень.

Про це йдеться у повідомленні на сайті держзакупівель Prozorro, - пише ВолиньPost.

Виконком Луцької міськради оголосив тендер на прибирання адміністративного приміщення мерії. Мова йде про площу понад 4,2 тисячі квадратних метрів.

У тендері змагалися чотири учасники: ТОВ «ФМ СЕРВІС ПРО», ФОП Островський Едуард Леонідович, ПП 333 та приватне підприємство «Мегаклін».

Найнижчу ціну – 269,998 тисячі гривень – запропонувало ПП «Мегаклін». ПП 333 бралося виконати ці роботи за ціну, вищу тільки на 2 гривні.

Вочевидь, саме з «Мегакліном» і підпишуть договір, оскільки єдиним критерієм вибору переможця є ціна.

Відповідно до відомостей у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, власником і керівником ПП «Мегаклін» є Джам Роман Адамович. Обсяг статутного капіталу становить 1000 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні