Він в маршрутку пробував сідати? – луцький депутат про директора департаменту інфраструктури

9
5
Він в маршрутку пробував сідати? – луцький депутат про директора департаменту інфраструктури
Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка проінспектував кількість пасажирів на зупинках вулиці Дубнівської.

Про це Іван Мирка написав у Фейсбуці.

Він зокрема зазначив, що проїхався вулицею Дубнівською о 7:53 і на зупинках нарахував по одній-дві людини.

Натомість депутат Луцькради Олександр Кравченко у коментарі для інтернет-видання "Волинь24" пропонує чиновнику спробувати проїхатися маршруткою – так, мовляв, можна не лише побачити, а й відчути всю ситуацію.

«Він в маршрутку пробував сідати? Зайти в транспорт у ранковий час просто неможливо. Люди їдуть на роботи, везуть дітей в школи і дитсадки», - зазначив депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довго Іван Мирка спить!!!! Більшості людей на 8:00год на роботі потрібно бути!!! Звісно шо в цей час і людей може меньше бути. Проїхався він!!!! Хай на зупинці померзне з 7:00 ранку, тоді пише!!!
Відповісти
Йому проблеми індіанців - по цимбалам! На палю його!
Відповісти
Мирка осліп від чиновницької зарплатні? В маршрутки, які їдуть з окраїн до центру, впхатися не можна. Чи йому на лапу вже дали?
Відповісти
вони такі, поки не дорвались до "корита", а вже коли дорвались - їм пофіг... Скачемо далі...
Відповісти
Маршрутки навіть маршрутками назвати не можна. Це кошмар на колесах, який перевозить людей. І заробіток нормальний, не кожен підприємець в день має по 1000-1200 грн, а сервісу 0000
Відповісти
Він, мабуть в неділю просто їздив.... :)))
Відповісти
Хай в 47 покатається, якщо він в неї сісти зможе, а потім ще якось вийти. Але одягатися треба тепліше, бо хвилин 40 чекатиме.
Відповісти
Дуже згідна з лучанкою.Маршрут 47 дуже проблемний.Один раз чекала більше 50 хв.Буває,що біля міліцейського госпіталю не зупиняється-повна.Іноді з сіл люди доходять швидше.
Відповісти
до лікарні УВС добратися взагалі проблема. В маршрутку сісти зможе тільки здорова людина з добрими м'язами, таксі їхати не хоче, бо їх не цікавить заробіток 35 грн., а як людині з температурою добратись до лікарні!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні