Луцьк: з притулку в лікарню привезли однорічну дитину і покинули там

8
7
Луцьк: з притулку в лікарню привезли однорічну дитину і покинули там
У Луцьку інфекційну лікарню привезли однорічного хлопчика з дитячого будинку.

Про це у Фейсбуці написав Roman Budchik.

Він зазначив, що дитина лежить сама, її привезли і покинули в лікарні.

«Медсестри сказали лише, що має з дитбудинку прийти хтось, хто доглядає його, але так ніхто і не приходить вже декілька днів!» - написав автор.

Він також зазначив, що жінка, яка разом з дочкою лежить у тій самій палаті, одягла хлопчика у одяг своєї дитини і підгодовує його кашами.

«Іграшка у нього зі шнурочка прив'язаного до кольорового паперу. Небайдужі мами з Луцька, вирішили допомогти дитинці, закупили потрібні ліки, їжу, памперси та одяг», - йдеться у дописі.

Автор запису резюмує:

«Але ж де ті люди, які повинні доглядати за тією дитинкою? Де фінансування зі сторони держави таким діткам? Де зараз директор дитбудинку луцького? Куди йдуть ті тисячі, які виділяє держава на догляд за сиротами?».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня, що приїде хтось з дит будинку доглядати. Три рази лежала в інфекційній з дітьми сиротами ніхто їх не доглядає. Хіба мед сестри в інфекційній
Відповісти
Це не перший випадок в цій лікарні. Років чотири назад, я лежала з дитиною там. Так само в окремій палаті був хлопчик3-х рочків. він бідний днями й ночами сидів саменький, очі як у вовчення, мовчав. Вже коли надто булло дискомфортно від переповненого памперсу - плакав. Не втрималася, ходила до нього погратися, перевдягти. Але одного разу побачила це завідуюча відділенням - кричала, що, мабуть ,на вулиці було чути. Суть її звинувачень: я принесу нового вірусу до дитини! А коли дитина лежить з червоною попою , то нормально. Коли дитина днями не бачить людей, то нормально? Може так і не гарно судити, але лікарям з таким характером треба працювати в зоні, а не в лікарні.
Відповісти
То точно
Відповісти
Може чось дитині потрібно одяг, гроші, ліки? Ніхто не знає?
Відповісти
Там завжди щось потрібно, малий там третій раз лежить. А таких як він багато. Постійно хтось є. Ліки деякі персонал сам купував.
Відповісти
в обласну дитячу привозять теж постійно. буває і до року. ніхто крім медперсоналу та батьків що лежать у палаті не дивиться. мало того забирають завжди з пакетами одягу ,іграшками,памперсами, а коли знову хтось з дітей поступає, теж саме- голе і босе. де все дівається?...
Відповісти
І медсестри не дуже доглядають, в них насамперед паперові турботи
Відповісти
А куди і що потрібно? Привозити чи передати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні